Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: DAX

Tőzsde - Indexemelkedéssel nyitott Európa

Bull'n'Bear

Budapest, 2020. február 25., kedd (MTI) - Európai indexemelkedéssel korrigálták nyitáskor a főbb értékpapírpiacok az előző napi nagy veszteségeket.

Tőzsde - Csökkenéssel zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék

Bull'n'Bear

Budapest, 2019. szeptember 23., hétfő (MTI) - Csökkenéssel zártak a vezető európai tőzsdék hétfőn, a vártnál gyengébb euróövezeti és német beszerzésimenedzser-indexek jelentősen rontották a kockázatvállalási kedvet.

Márkában is számol a németek többsége

Bull'n'Bear

Tíz évvel azt követően, hogy az euró megjelent a készpénzforgalomban, a németek túlnyomó többsége még mindig átszámítja az árakat időnként márkára.

Vadnyugat

Bull'n'Bear

Amint látható lesz hamarosan az amerikai indexek fontos szintekhez érkeztek, amelyek átlépésével nagy tér nyílhat meg felfele. Ehhez nem kell sok, csak egy sms: "print".

Atom pánik a tőzsdéken

Bull'n'Bear

A pénzpiacokat is mélyen érinti a földrengés okozta következmények gazdasági és egészségügyi hatásai. A cikkben igyekszem hasznos vagy informatív képeket összegyűjteni a történelemnek.

Külföldi körkép - DAX és USA indexek

Bull'n'Bear

A nagy fejlődő országok piacaira is érdemes egy pillantást vetni. Több index szintén támaszon egyensúlyozik, ezért a hét két hátralévő kereskedési napja sok izgalmat rejthet.

1 - 10 / 13 Régebbi cikkek →