Sajnos egyelőre a csillagfázisokat követi, mert továbbra is zuhan a fehér törpe státusz felé.

Napos:

alt

Behúztam a szerintem fontosabb szinteket a grafikonra. Ezen a felbontásban nehéz további célárakat meghatározni lefele, hiszen régen járt ebben a tartományban az árfolyam. Az a tény, hogy minden indikátor túladott még nem vételi jel, de RSI-ben legutóbb ilyen szintről fordult felfele időlegesen a részvény. Kellene a forgalom, hogy az eladó végre kiszórhassa a maradékot, mert az utolsó néhány 1000dbot, úgyis piacra dobja, apró az már. Azért látszik a forgalmon, hogy korábban a visszapattanás előtt jóval magasabb volt, mint most.

Hetes:

alt

Itt az ominózus 4130-as céláram, ami ma teljesült. Ha megnézitek az RSI viselkedését, akkor jól látható, hogy milyen extrém szinteken volt végig emelkedés során, ezért is utalok rá, hogy a történet lefele is ilyen lehet. A papír szélsőségesen viselkedik, azt hiszem ez már mindenkinek egyértelmű. A topikban is már írták, hogy a teljes emelkedés utolsó fibo szintje 3800 körül található. No legyen ez a 4100-3800 sáv az élethalál. Szerintem beesik alá, akkor reszeltek hosszú időre a részvénynek. Innen illene pattanni vissza, de vételt szigorúan csak stop mellett próbálnék!

Ha a 2008-09-es esés mértékét veszem alapul (~6710-->1120), amikor közel 85%-ot veszített az árfolyam. Ha ezt átültetjük a nagy emelkedésre, akkor lefele célára 2070Ft is lehet. Nem szép, de már volt rá példa. Felfele erős ellenállás 5500, 7300.

Szebb új évet!