A nagy fejlődő országok piacaira is érdemes egy pillantást vetni. Több index szintén támaszon egyensúlyozik, ezért a hét két hátralévő kereskedési napja sok izgalmat rejthet.

DAX:

alt

Törte az emelkedő trendet és vissza is tesztelte már azt. Azzal, hogy ilyen erővel lefordult megerősítette, hogy a piacon nagyobb korrekció is következhet. Első célárunk 7000 magassága, ott pihenő következhet.

DJI:

alt

Itt még van tér lefele az 50 napos mozgó átlagig, várhatóan el is éri majd azt a dow jones.Ennyi emelkedő gyertya egymás után elég erőltetettnek néz ki, de a trend ereje sokáig kitartott. ADX indikátort érdemes figyelni,hogy a lefele mozgás új trendet indít e el.

Nasdaq:

alt

Akkora rés van a charton, mint a bécsi kapu. Ha ez továbbra is nyitva marad tökéletes lesz szökési résnek. 50 napos mozgó átlag megtartotta ma még az indexet, amely 2010. augusztusa óta nem zárt alá. Lefele 2680 lehet támasz.

SNP:

alt

Itt már közel vagyunk az 50MA-hoz, de még mindig felette. Erős támasz, ha törik akkor elindulhat a trend lefelé. Egyelőre azonban még mindig bika az úr, ehhez tartsuk magunkat.

Sok sikert!