Mély szomorúsággal jelentem be, hogy ez az utolsó kereskedési napja a BUX1012- nek. Írnám, hogy mindenki álljon meg egy pillanatra, majd nyisson shortot rá, de nem akarok piac befolyásoló lenni.

BUX1012:

alt

Első fibonacci szint megfogta ma a határidőt, valószínűleg ezért volt egész nap vaskos pluszban a kamattaralom. Felülről a mozgóátlagok az ellenállások, és nem gondolom, hogy utolsó nap föléjük zárna, de azt se, hogy levernék búcsúzóul, mint vak a poharat. Amennyiben nem fordul nagyon negatívba a nemzetközi szentiment és politikusaink is néma gyásszal tűrik a hati kifutását várhatóan 21100-21400 között teszi majd meg. Alatta shortos karácsonyi ajándék, felette pedig longos.

Célszerű már napközben zárni a pozíciókat!

BUX1012 napos:

alt

Íme a teljes életpálya a gyermeki növekedéssel, kamaszkori lázadással, majd 20as évinek lángolásával. Aztán az élet felelősségének terhe kezdte el nyomni a vállát, de végül tisztes helytállással felyezi be rövid pályafutását. Sok shortos számára kedves jövőbeni üzenetet mutatva, hogy 2011 bizony komor év lehet. A charton egyértelműen látszik a kialakult fejváll alakzat 20500 körüli nyakvonallal, ami idén megtartotta mindig a buxot, de.... Jövőre tán elképzelhető ennek a törése. Ha virtuálisan játszunk egyet, akkor 17.000-re mutat a célár, de hát az új seprűből észszerűbb lesz számolni vagy a sima bux indexből. Nézzünk rá a chartra és tegyük el későbbiekre, emlékezve, hogy mikor melyik politikusban volt meg az a bizonyos X faktor.

R.I.P. 1012!