Nyugaton a helyzet változatlan? Egyelőre úgy tűnik, hogy a bikát még nem szúrták nyakon, de a fontos szintek itt is meghatározhatóak, amelyek eleste jelentős esést vetíthet elő.

DAX:

alt

Nagyon erős divergencia van a német indexben, így várható, hogy a támaszul szolgáló 6600as szintet hamarosan eléri, majd letöri. Erős támasznak, csak 6350 magassága tűnik.

Dow Jones:

alt11050-es támasz körül bóklászik az index, ami nem jó jel, hiszen erős piacon pattanni kellene róla és nem rátelepedni. 11250 felett lehetünk pozitívak az indexxel szemben, addig nem érdemes. A három vezető usa index közül ez az alulteljesítő.

Nasdaq:

altEz már jobban viselkedik, a 2450-as támasz visszatesztelését kvöetően elég erősen sikerült eltávolodnia a szinttől, így szebben is néz ki a chart. Probléma 2450 alatt kezdődik, amikor a támasz és az 50 napos átlag szint is letörik. Addig azonban érdemes pozitívan hozzáállni a nasdaqhoz.

SNP:

altIme a kinti tesztoszteron, még a kitörési szintet sem tesztelte vissza, csak az 50 naposig jutott. A célárat nagyjából elérte, így most a támasz szint következhet. Idei évben várhatóan azért a 200 napos átlag felett fog zárni. Ha jelenleg zászlót épít a piac, akkor annak célára pont a 200-as mozgóra esik.

Sok sikert!