Hamarosan publikálja gyorsjelentésben a számait, azonban az egy éves elemzésemben meghatározott célárát ez is elérte. Sajnos a többi részvényhez hasonlóan ez is jócskán olcsóbb lett.

Napos:

alt

Kicsit hihetetlen, hogy egy éve elemeztem a papírt, de ettől függetlenül az ott leírtak kiváló támpontot nyújtottak a papírhoz. A lényeg, hogy elérte az 570-es célárat, majd szépen kifeneklett a részvény és gyakorlatilag a létezése is kiment a spekulánnsok fejéből. Mivel ez az árszint megtartotta egyelőre legyünk kicsit optimisták. Ha a mogóátlagokat sikerül áttörni felfele jelentős tér nyílik meg.

Az optimizmusra az adja az okot, ami eddig többek között a pesszimizmusra. A Pannergynek hatalmas részvény pakkja van a Synergonban, amely az elmúlt években töredékére zuhant nagy veszteséget okozva ezzel a cégnek. Azonban az idei évben az egyik legjobban teljesítő részvény lett a Synergon, így a korábbi veszteségek most vaskos nyerőt hoznak a Pannergynek. Ez a szám idei évben már közel 150.000.000 Forintnak felel meg. Ez még nem lesz így felntüntetve az első féléves jelentésben, de ne is várjuk meg. Alvó részvény magas kockázattal, de van benne potenciál.

Hetes:

alt

Itt is jól látszik a kifeneklés és az érdektelenség. Amíg 570 tart, legyünk optimisták, bármi megtörténhet.

Sok sikert!