Regisztráció Elfelejtett jelszó

Wizz Air

norvég csőrte

#863664 Koffein
Erna Solberg norvég miniszterelnök:

„Sosem fogok olyan légitársasággal utazni, amelyik megtagadja a dolgozóitól a szerveződés jogát”

Váradinak valahol igaza van:

„Nézze meg az összes légitársaságot, amelyet elfoglaltak a szakszervezetek: ezek mind a csőd szélén állnak.”

https://444.hu/2020/10/14/norvegia-miniszterelnoke...


Re: kiszáltam

#757509 Kissherceg Előzmény: #743919

Három új járatot nyit a 2016-os nyári szezonban a Budapestről a Wizz Air, jelentette be Váradi József péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatóján.

A diszkont légitársaság két új várost, Liverpoolt és Keflavikot már tavasztól, a harmadik célállomást, Ibizát pedig júniustól teszi elérhetővé Budapestről.

A Budapest - Liverpool járat hetente két alkalommal, március 23-tól közlekedik majd szerdán és vasárnap, míg Keflavikba március 30-tól juthatnak el hetente kétszer, szintén szerdánként és vasárnaponként a magyar utazók.

A magyarok körében is népszerű üdülő és bulihelyszín, Ibiza június 18-tól lesz elérhető Budapestről a Wizz Air közvetlen járatával hetente egy alkalommal szombati napokon.

Az új járatokra szóló repülőjegyek már elérhetők a légitársaság foglalási rendszerében.

Re: kiszáltam

#741268 Kissherceg Előzmény: #734082

Átadták hétfőn a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 1 milliárd forintos beruházással megépített karbantartó hangárt, amelyet a Wizz Air tizenöt évre bérelt ki.

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az átadáson hangsúlyozta, Magyarország elemi érdeke, hogy növelje versenyképességét a légi piacon, hogy megfelelő minőségű szolgáltatásokat nyújtson, és ebben mérföldkőnek számít az új hangár átadása. Hozzátette: a versenyképesség növelése mellett ezzel növekszik az ország szerepe is a légi közlekedésben. Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója az egyállásos hangárral kapcsolatban közölte: a jelenleg használt Airbus A320-as mellett a novemberben a flottába érkező A321-eseket is ki tudja szolgálni és hetven embernek ad munkát a létesítmény. Ez a beruházás is azt mutatja, hogy a légitársaság elkötelezett Magyarország és a Budapest Airport iránt - tette hozzá. A vezérigazgató elmondta, jövő márciustól újabb repülőgépet állomásoztatnak Budapesten, ezzel tízre nő az itteni flotta mérete és ezzel egy időben új járatokat indítanak Baden-Badenbe és Nizzába. Váradi József kitért arra, hogy utasforgalmuk az első hét hónapban 21 százalékkal nőtt, az elmúlt 12 hónapban 17,6 millióan választották a diszkont légitársaságot és az év hátralévő részében is hasonló növekedésre számítanak. Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója üdvözölte a bejelentett új útvonalakat és elmondta, hogy idén várhatóan először a ferihegyi repülőtér életében átlépi az utasforgalom a 10 milliót, és két éven belül 12 millióra emelkedhet az újabb, köztük hosszú távú járatoknak köszönhetően. Ehhez további beruházások kellenek, amelyek előkészítését már megkezdték - mondta.

Re: 14felett

#733719 Fornit Előzmény: #733712

Épp most a napokban nézegettem KUL-ból milyen olcsón is el lehet jutni Ausztráliába, onnan meg már nincs is messze a dél-csendesóceáni térség:) pont a föld túloldala. Még el is játszottam a gondolattal, csak ezen az aus tranzitvízumon megakadtam. :)

Re: 14felett

#733712 Margaretta Előzmény: #733708

Ha többfele repülgetsz egy úton, arra vannak különféle csomagok.

Mi pl. most januárban mentünk a Catay Pacific-el és a fapadosaival Bp-London-Hong Kong-Phuket-HongKong-London-Bp útvonalon, 30 kg-ot vihettünk volna fejenként, de nekünk ez túl sok is volt a 16 kilónkkal, tök baráti áron és hozták az étlapot:) És nem utolsósorban, nem kellett várni a csatlakozásokra végtelen órákhosszat.

Ui:: Namost az ottani térségekben nekem Kuala Lumpur a nagy kedvencem, csak most a férjem miatt mentünk Hong Kong-ba, mert neki meg az.

Re: 14felett

#733708 Fornit Előzmény: #733685

Mióta a malév megszünt , nagyon elszemtelenedtek árügyileg is. (nem csak ők, az összes többi is) Már a reptéri check in ért is felszámítgatnak pénzt.

Kiváncsiságból megnéztem jul 01-08 London az Easy-vel 100k huf 23 kilós pakkal, ugyanazon a napokon Kuala Lumpur 145k a Quatarral. Nem egy távolság és kategória.

Air Asia viszont tényleg jó, velük annyi repülni mint az easy-nél egy csomagfeladás egy útra.

Re: 14felett

#733685 matgab Előzmény: #733665

easyjet??? Kényelmetlen és akkora bunkó volt a földi kiszolgáló személyzetük, hogy kihívta rám a rendőrséget. Én meg rájuk küldtem a fogyasztóvédelmet meg a NAV-ot... :-)

Re: 14felett

#731985 Fornit Előzmény: #731979

Ezt a Glasgow járatot elindíthatták volna hamarabb is... Jet2 egy kissé drága volt.