Regisztráció Elfelejtett jelszó

Wizz Air

Concorde célár: 39-ről --> 32,5 GBP BUY

#973593 Koffein Előzmény: #961748

Barclays restated an "overweight" rating and set a GBX 5,300 ($69.44) target price on shares of Wizz Air in a research report on Friday, March 4th. JPMorgan Chase & Co. boosted their price objective on shares of Wizz Air from GBX 4,960 ($64.99) to GBX 6,000 ($78.62) and gave the company an "overweight" rating in a research report on Thursday, January 20th. Deutsche Bank Aktiengesellschaft reissued a "buy" rating and issued a GBX 5,600 ($73.38) price objective on shares of Wizz Air in a research report on Thursday, January 27th. Finally, Berenberg Bank cut their price objective on shares of Wizz Air from GBX 5,200 ($68.13) to GBX 4,400 ($57.65) and set a "hold" rating for the company in a research report on Monday, February 21st. Three equities research analysts have rated the stock with a sell rating, three have assigned a hold rating and three have given a buy rating to the company. According to data from MarketBeat.com, Wizz Air has a consensus rating of "Hold" and a consensus price target of GBX 4,519.44 ($59.22).

https://www.marketbeat.com/instant-alerts/lon-wizz...

norvég csőrte

#863664 Koffein
Erna Solberg norvég miniszterelnök:

„Sosem fogok olyan légitársasággal utazni, amelyik megtagadja a dolgozóitól a szerveződés jogát”

Váradinak valahol igaza van:

„Nézze meg az összes légitársaságot, amelyet elfoglaltak a szakszervezetek: ezek mind a csőd szélén állnak.”

https://444.hu/2020/10/14/norvegia-miniszterelnoke...


Re: kiszáltam

#757509 Kissherceg Előzmény: #743919

Három új járatot nyit a 2016-os nyári szezonban a Budapestről a Wizz Air, jelentette be Váradi József péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatóján.

A diszkont légitársaság két új várost, Liverpoolt és Keflavikot már tavasztól, a harmadik célállomást, Ibizát pedig júniustól teszi elérhetővé Budapestről.

A Budapest - Liverpool járat hetente két alkalommal, március 23-tól közlekedik majd szerdán és vasárnap, míg Keflavikba március 30-tól juthatnak el hetente kétszer, szintén szerdánként és vasárnaponként a magyar utazók.

A magyarok körében is népszerű üdülő és bulihelyszín, Ibiza június 18-tól lesz elérhető Budapestről a Wizz Air közvetlen járatával hetente egy alkalommal szombati napokon.

Az új járatokra szóló repülőjegyek már elérhetők a légitársaság foglalási rendszerében.

Re: kiszáltam

#741268 Kissherceg Előzmény: #734082

Átadták hétfőn a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 1 milliárd forintos beruházással megépített karbantartó hangárt, amelyet a Wizz Air tizenöt évre bérelt ki.

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az átadáson hangsúlyozta, Magyarország elemi érdeke, hogy növelje versenyképességét a légi piacon, hogy megfelelő minőségű szolgáltatásokat nyújtson, és ebben mérföldkőnek számít az új hangár átadása. Hozzátette: a versenyképesség növelése mellett ezzel növekszik az ország szerepe is a légi közlekedésben. Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója az egyállásos hangárral kapcsolatban közölte: a jelenleg használt Airbus A320-as mellett a novemberben a flottába érkező A321-eseket is ki tudja szolgálni és hetven embernek ad munkát a létesítmény. Ez a beruházás is azt mutatja, hogy a légitársaság elkötelezett Magyarország és a Budapest Airport iránt - tette hozzá. A vezérigazgató elmondta, jövő márciustól újabb repülőgépet állomásoztatnak Budapesten, ezzel tízre nő az itteni flotta mérete és ezzel egy időben új járatokat indítanak Baden-Badenbe és Nizzába. Váradi József kitért arra, hogy utasforgalmuk az első hét hónapban 21 százalékkal nőtt, az elmúlt 12 hónapban 17,6 millióan választották a diszkont légitársaságot és az év hátralévő részében is hasonló növekedésre számítanak. Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója üdvözölte a bejelentett új útvonalakat és elmondta, hogy idén várhatóan először a ferihegyi repülőtér életében átlépi az utasforgalom a 10 milliót, és két éven belül 12 millióra emelkedhet az újabb, köztük hosszú távú járatoknak köszönhetően. Ehhez további beruházások kellenek, amelyek előkészítését már megkezdték - mondta.