Üdv mindenkinek! Ez a blog a Tőzsdeklub virtuális elemzéseit fogja tartalmazni, semmilyen felelőség3et nem vállalok a benne elhangzottakért. Minden nap az elemzés realban 10:00-10:30-ig tart én csak pár óra késéssel tudom felrakni ahogy hozzájutok. Ebből is látszik, hogy xy. /nam írom ki nem akarok bonyodalmat/ Kedden és minden második csütörtökön is van konferencia 18:00-19:00-ig /nagy konferencia/

Amit tudni kell: Magyar Blue chippek elemzése és egy két kis papír. Utána nemzetközi indexek és végül devizapárok. Ez a menet, néha változik, de általában így történik.

Indítása: Kicsomagolás után az index.html-t kell elindítani, akinek nem alapértelmezett böngészője az iexplorer annak először jobb klick és társítsa az ie-vel!!! Firfox-nál, meg figyelni kell, hogy az elérési útvonala ne tartalmazzon ékezeteket!.

Itt lesz egy videó: majd :)

Csak, hoyg mindenki tudja miröl is van szó, innen származik: www.tozsdeklub.com/rendezvenyek/virtualis-elemzo-kozpont.html

Kieg: Ha valaki élőben szeretné hallgatni 5 napig ingyen megteheti, felveheti az adást és itt, ha hamarabb megtudja velünk osztani akkor megteheti.

Fontos: Regisztrációnál valós számot kell megadni, mert Ági felhív és egyezteti a teendőket és elmagyarázza a progra működését nagyvonalakban. Ne felejtsd el a regnél megadott nevedet. Én már 3 számomat ellőttem :) !

Napi kommentár: (10:00-10:20 h): Élesben a devizák, magyar és nemzetközi részvények technikai elemzése; A várható piaci folyamatok előrejelzése; Tartja: Gede Balázs, Gáspár Gábor Esti elemzések (havi 6 alkalommal, 18:00-19:00 h): A magyar részvények technikai elemzése; BUX és a Nemzetközi indexek rövid és hosszú távú chart elemzése; A várható piaci folyamatok előrejelzése; Devizák technikai elemzése; Interaktív beszélgetés.

www.tozsdeklub.com/rendezvenyek/virtualis-elemzo-kozpont.html

2009 Május: Napközbeni kommentár: Minden BÉT kereskedési napon (10:00-10:20 h): Gede Balázs, Gáspár Gábor Esti elemzések: - Május 5. (Kedd) Gáspár Gábor és Szántó Csaba: Magyar és nemzetközi indexek, magyar részvények technikai elemzése. - Május 7. (Csütörtök) Gáspár Gábor és Szántó Csaba: Magyar és nemzetközi indexek, magyar részvények technikai elemzése. - Május 12. (Kedd) Gáspár Gábor és Szántó Csaba: Magyar és nemzetközi indexek, magyar részvények technikai elemzése. - Május 19. (Kedd) Gáspár Gábor és Szántó Csaba: Magyar és nemzetközi indexek, magyar részvények technikai elemzése - Május 22. (Csütörtök) Gáspár Gábor és Szántó Csaba: Magyar és nemzetközi indexek, magyar részvények technikai elemzése. - Május 26. (Kedd) Gáspár Gábor és Szántó Csaba: Magyar és nemzetközi indexek, magyar részvények technikai elemzése.

Minden II. csütörtökön: Tőzsdeklub van!

Helyszín: Corner Rendezvényközpont - Bajcsy-Zsilinszky út és a József Attila utca sarok (Deák tér) Időtartam: 2 óra, 18-20h-ig. Belépődíj: 2500,- Ft + ÁFA/fő/alkalom, (3000 Ft). Előzetes regisztráció nem szükséges.

Állandó program: - Rendszeres blokk (18:00-19:00h): - A magyar részvények technikai elemzése; - BUX rövid és hosszú távú chart elemzése; - A várható piaci folyamatok előrejelzése; - Technikai elemzés alapjai; - Interaktív beszélgetés. - Változó blokk (19:00-20:00h): - BÉT papírok fundamentális elemzése - Magyar és globális makrogazdasági kitekintés - Külföldi részvények, indexek technikai elemzése - Devizák technikai elemzése - Technikai kereskedés alapjainak ismertetése - Szakirodalom ajánló - Kereskedési programok használatának bemutatása, oktatása - Grafikonrajzoló programok kezelése Tartja: Meghívott előadók (Barcza György, Zsiday Viktor, Szántó András, stb.)

www.tozsdeklub.com/rendezvenyek/tozsdeklub.html

Sok sikert és jó kereskedést