Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#702333 BudFox Előzmény: #702330

közbe együtt megyünk USA -val....ha hirtelen esnek kinnt akkor mi is. stb..

persze más hatások is érnek minket.

de nálam bevállt hogy USA után kereskedem....

#702332 BudFox Előzmény: #702328

hát itthon kivitték fölfelé a papírokat, szerintem még holnap reggel fölfele nyitunk réssel aztán lecsorgás.... de ez csak tipp.

#702330 sztiv1 Előzmény: #702326

Azt a csartot nézd amin kereskedsz,USA hónapok óta megy felfelé? és mi?

Megközelitőleg nincs hasonlitási alap mi és a kintiek között,4 évvel ezelőtt ez kb működött ,Orbánék alatt lekonyúlt,nézd csak meg,de mutatom

#702328 Hathor Előzmény: #702326

Most mondtad, hogy jött a jó hír, hogy putyin egyezkedik.

Én még nem olvastam azóta semmit.

Most akkor összeomlik, vagy egyezkedik? ,-)

Jön a Buy in may? :D

#702327 Hathor Előzmény: #702322

Ránéztem nyugatra. USA esik tegnapi nap alá, DAX is megy le, BUX meg felfele megint.

És a forint is erősödik dollárral és euróval szemben is.

Jó lenne ha most mi tudnánk már felül teljesíteni.

#702326 BudFox Előzmény: #702322

USA viszont nekiállt megint iszonyat esni :d

már 3. napja esnek tán egyfolytában...mi meg ugyanúgy megyünk fölfelé :d kicsit vicces hogy szembemegyünk a legnagyobb tőzsdével ? miközben Ukrajna is összeomlás határán...

#702321 sztiv1 Előzmény: #702263

"Butaság" .......akkor lett volna ha zárok,tudod ami késik az nem múlik.

Csak meg jött az SQ én még pályán vagyok,tudom mit csinálok.

Láttad a BUX chartomat ,én azt követem,"lentről"15981

TA az kevés a BUX-hoz.

De tényleg hagylak benneteket,csak kikivánkozott belőlem

Sok sikert kívánok mindenkinek a legnagyobb jóindulattal,ne adjátok fel még ha nagyon szivatós is a BUX mostanában.

#702320 BudFox Előzmény: #702319

putyin hajlandó tárgyalni...stb...

szóval...valakik lehet hogy tudták ezt előre szerintem, már tegnap

#702319 Hathor Előzmény: #702318

Szépen felfutott!

Sztivnek gratulálok ismét!

Mi a hír? Most nem vagyok csak rohangálok és néha benézek.

Fórumon ott szoktak lenni a szükséges infok a történésekhez

#702310 Hathor Előzmény: #702306

Még egy lehet majd a long mellett, hogy már mindenkitől elvették, amit lehetett.

Idézőjelben persze.

Egyszerűen senki nem ad már el semmit, ezért sincs forgalom.

Lefele nem fognak pláne adni már. Felfele meg elkezdhetik hitetlenül kivenni a könyvet, úgy, hogy senki nem hiszi el, hogy emelkedés lesz.

20Knál mindenki megkaphatja a jelet a vételre.

Nekem mint mondtam még nincs jel.

#702306 BudFox Előzmény: #702301

:D pont erre gondoltam én is....

valakik megint előbb tudnak valami, mondjuk jön egy felminősítés, vagy valami....és már veszik ész nélkül...mert ész nélkül veszi pár ember..

#702301 Hathor Előzmény: #702300

Nincs itt nagy semmi még mindig.

Nem tudom, mintha tényleg közel lenne a felminősítés szele.

Felőlem jöhet a tornádó is.

#702300 BudFox Előzmény: #702279

hát nem normális most a tőzsdénk az tuti...

tegnap nulla forgalommal rángatták fel...ma is nulla a forgalom, és megpróbálták már felrángatni.

még nem zárok shortot,..de ha megint megőrülne a piac..csak annyit zárok hogy egálban legyen a short-long.

nem hiszek az emelkedésben most.....

#702279 Ibiza Előzmény: #702276

ahhoz nem kell csart vagy TA..ha forgalommal megy valami akkor rá kell kapaszkodni..ez hullámlovaglás..semmi több..

Ma már többet lehet ezzel keresni mintha várnád a nagy hullámot..Én nem hiszek benne..pl 1000pont hatimozgás egy irányban ritkább mint 4db 400pontos mozgás.

Továbbra is tartom, most a hírek mozgatnak..a TA békeidőben nagy forgalmú kereskedéseknél használható..

elveszett a részvények eredeti jelentése..részvény azt jelenti résztulajdonosa vagy egy cégnek..ezen felül egy ágazatnak..egy régiónak..

lett valami pénze az embernek befektetés után kutat..dönt..ok legyen fele pénz IT szektor a fele meg aranybánya..mivel nincs annyi pénzed saját céget csinálj ezért befektetsz ezeknek a cégeknek a résztulajdonába..ha jól döntöttél kapod a vaskos osztalékot és a résztulajdonod ára is növexik..

Ma már az sincs ágazatok mennek..bankszektor..kiskereskedelem..vegyipar..autógyártás..ha szektorban láttál fejlődést ezekből vettél..

Az sincs meg, hogy országokban láss valamit..usa felment de németekben látsz fantáziát akkor odaveszel..de ez sem megy..

De nem..usában a kis pajeszos variál a futival..ukrajnai helyzet mindent befolyásol..várjuk valamelyik barom vagy felkent guru nyilatkozatait..oszt minden esik vagy reppen..

nem normális a világ..ha szifiliszt kap egy mexikói szamár 3mp múlva már bedöntheti a világ tőzsdéit..pillangó hatás.

#702276 Hathor Előzmény: #702268

BUX még mindig benne van a nagy háromszögben, amíg itt kolbászol, bizonytalanság lesz TAban szerintem. Rövidtávú spekulációk meg elég bizonytalanok. Tegnap még a mínuszos kereskedés alatt fényképeztem le a BUX havi chartomat, annak képe van, lentebbi értékkel. Nekem totál kinézett még egy havi zászló alakzat is, ami a háromszög aljára is ledobhatta volna felőlem a hatit, egy árbóc szalag szerint.

http://postimg.org/image/esvd5ffwd/full/

Kíváncsi vagyok mi lesz ma..

foytatódik-e itthon a short zárás, ahogy számított rá sztiv is.

A nyugati és ázsiai piacok bedobták a törölközőt..

Nikkei 2.5%mínuszban, USA napi aljon, bux forgalom nélkül 1.6%plusz.

Lesz-e ennek folytatása? Meglátjuk.