Regisztráció Elfelejtett jelszó

Időjárási körkép az országból.

8-27 fok lesz, és esni f…

#827778 TrendMan


8-27 fok lesz, és esni fog, kivéve a napsütéses és a szimplán borús helyeken

2018.09.15. 20:09

Az OrszágMMeteorológiai Szolgálat jelentése szerint vasárnap estig a hőmérséklet alakulni fog, méghozzá hol így, hol úgy. Éjszaka, amikor a legalacsonyabb lesz, egészen 8 Celsius-fokig csökkenne a hőmérő higanyszála, ha az Európai Unió be nem tiltotta volna a higanyos hőmérőt. Nappal 23-27 Celsius fok is lehet, főleg, ha süt a nap, ami nappal elő szokott fordulni, most viszont nem fog, mert napközben az égbolt tele lesz gomolyfelhőkkel, kivéve ott, ahol néhány órára kisüt a nap, de nem mindenhol fog, főleg északkeleten.

Ha északkeleten laknak, és éjjel csavarognának, vigyenek magukkal esernyőt, mert azt mondják, hogy esni fog, és lehet, hogy mégsem fog esni, hiába mondják, akkor sem árt, ha van esernyő, és már lehet kapni ilyen tök piciket, amiket könnyű vinni.

Mondjuk az is igaz, hogy északkeletre és északkeleten nem nagyon van hova meg minek menni, szóval akár otthon is maradhatnak, és akkor nem kell esernyő. Meg menni se, sehova, sehol, én is ki akartam menni ma a bolhapiacra, aztán belegondoltam, hogy ki az a hülye, aki bolhát venne, de annyit nem ért meg a dolog, hogy kimenjek kideríteni.

Holnap, 23-27 fokban mondjuk biztos jó lesz sétálni, szóval menjenek sétálni, és ne féljenek a gomolyfelhőktől, mert csak gomolyognak, de tudják, amelyik kutya ugat, az nem harap, szóval hadd gomolyogjanak. (Azért vigyenek esernyőt, ha van.)

Az Időkép szerint holnap olyan ruhát lesz érdemes felvenni, mint amilyen a fiatal hölgyön van itt a képen, és az OMSZ adataival egybevágóan állítják (állítják egybevágóan a lófaszt, írják a holnapjukon), hogy szerintük is több lesz a felhő északkeleten, és a 25 Celsius-fokos nappali átlaghőmérséklet-előrejelzésük is az OMSZ által megadott hőmérsékleti tartomány számtani közepe, de ami a ruhát illeti, ebben még akkor se mennék ki a bolhapiacra, ha kéne bolha, de nem kell, és oda amúgy is inkább egy könnyű pulcsit vennék, meg egy hamisított Daniel Wellington karórát, amim ugyan nincs, de a bolhapiacon biztos lehet kapni.

Hol marad a forróság?

#824493 KawaBazsy Előzmény: #824476

És a 80-as években is. Megyünk nyaralni a héten a Balatonra, nekem teljesen jó ez az idő, még 1-2 zuhi is belefér, csak ne legyen 38 fok.

Hol marad a forróság?

#824476 Boby. Előzmény: #824469

Nem bánom, hogy nincs az a nagy forróság! Nekem ez is bőven elég.A 70-es években 30-31-32 foknál nem emléxem melegebbre, de a normál, talán 27-30 fok között volt. A mostani 40 fokok nem fehér embernek valók!Régen, a Balaton is inkább csak 21-22-23 fokos volt, ma ha csak ennyire meleg a víz, jóformán egyedül vagyok a vízben.

Komoly, h Sopron környék…

#805545 KawaBazsy

Komoly, h Sopron környékén 9 fok van, máshol meg 20..