Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#690799 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690795

Igy is van, jól beszélsz testvér! :-) Kell ebből a cafkából is tartani! (mazochistáknak kihagyhatatlan lehetőség)

Jó az a pár százalék nyerő néhányszor (legalábbis jobb mint a bukó). Persze jobb lenne a hirtelen(vagy rövid távon) a kaszálás, de ezt az izét hírtelen és jelentősen csak egy igazi nagy hír indíthatná meg felfelé (amiben mostanság igen csak híjján vagyunk, de majd azon a napsütéses vasárnapon ugye, mikor jön a Halley-üstökös). Esetleg elővezethetnél addig is valami majdnem hihető történetet..

Ajánlásom (ki)tartás!

#690795 birkanyiiroo Előzmény: #690790

ok... de ha ezek a "más" papírok ugyanannyit mehetnek fel is mint le, akkor sokat is vihetnek... :)

Mtelnél mostanában elvileg valami aljizét lehet sejteni (hova essen még innen nagyot?), ezért itt a nagyarányú lemenetelt elég jó eséllyel ki lehet zárni, tehát viszonylag széles sávot megszórva egész jó hozam/kockázat aránnyal lehet vele relatíve jóképű profitot csinálni... nyilván ennek a viszonylagos biztonságnak ára is van, ez pedig az, hogy akár néhány hónapot is bele kell ülni 1-1 poziba.

#690793 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690783

Tüsszentsenek csak, legfeljebb majd veszünk olcsóbban... elmúlt napok "irreálisan" magas árfolyamain, úgy is már túl kockázatos volt! :)

a százalék a lényeg amit…

#690790 Ibiza

a százalék a lényeg amit egy papíron keresni lehet..mtel nem erről híres..300on vetted 325ön eladod az nem nagy cucc..más papírok jobban hoznak.

#690775 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690771

Ennek csak akkor tudnánk felhőtlenül örülni, ha a kormány barátjának gyengébb eredményei a mi kis gyémántunk szárnyalásának lenne köszönhető, de attól tartok nem erről van szó!

#690770 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690767

Ez is lehetséges kimenetel! :-) Nehéz szakma ez, főleg ha az ember a f@sz rossz oldalán áll... mára ennyi elég is a szakmázásból! :-)

#690767 birkanyiiroo Előzmény: #690763

:) akkor etimológiailag következőképpen fest a szóbokorból alkotott következtetési lánc:

tök--> tőke (f@sz) --> ... profit (?) --> ..... lóf@szt! :-)

#690763 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690751

Most csak röviden annyit, hogy a tőzsdén a pénz "munkaeszköz", ha beragad egy jó

kis adag és sokáig parlagon hever, akkor az gááááz!(ha nagy adag akkor pláne)

Könnyen béna kacsa lehet az ember (még úgy is, hogy próbálja betartani a

"szabályokat") A lényeg, szigorúan szakmailag ugye... f@sz nélkül igen

körülményes b@szni :-) (főleg több alanyt egyszerre)

Bár nem lehetetlen... állítólag.

Persze mindenki úgy kereskedik ahogy akar. Elvégre szabad országban élünk!

#690759 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690751

Különböző kereskedési stratégiák... ha lesz időm írok róla egy kis szösszenetet (most nem itélkeznék ez ügyben :-)

#690758 Hibaz Előzmény: #690741

Ez nagy igazság,és régi tapasztalat.....azért kezdtem én is több tradet mostanában,mert ha igazad van,akkor középtávon lehet benne emelkedés,ami számomra fontos.:)))

Természetesen csak tőke 20%-ával csinálom:))))

Vétel: 310,312

Eladás:332,334 én így állok bent

#690751 Boby. Előzmény: #690748

" Nem tudom, hogy te mennyivel és mióta vagy

benne. Ha magasról várod a csodát, akkor

érthető, hogy továbbra is bele kell ülnöd."

Pont annyival vagyok benne, mint amennyit megeneged a tőzsdével kapcsolatos világnézetem..., és az én időszámításom szerint nem régóta, és 300 alattról.Ebben a topucban írtam is ezekről.Úgyhogy a részemről továbbra is long.Továbbra sem várok több ATL-t - a közeljövőben bizotosan nem -.

#690748 birkanyiiroo Előzmény: #690741

"...csupán értetlenül szemlélem, hogy sokan több évnyi esést nyugodtan végig bírtak ülni, most viszont, hogy emelkedőre váltott a mozgás viszked a fenekük és ki-be ugrálva tán az emelkedés felét tudják realizálni."

Akkor hát nézzük ezt a chartot itt ni:

http://puu.sh/6SzbI.png

Ezen én azt látom, hogy seggén nyugodtan megülő longos kisbüfi utoljára 2009 márciusa és 2010 január között tudott keresni kicsit jobban ezzel a szutyokkal... már ha ott kiszállt és nem várt tovább az ücsörgéssel. Ha tovább várt, akkor végigszopta az azután következő éveket...

A charton az is látható, hogy ez a legutóbbi felkör az előzőekkel összevetve már kezd ismét veszélyesen "magas" lenni... azaz simán benne van a pakliban, hogy akár visszamegy ATL-re 270 alá ha végképp elül a kivásárlási sztori.

Nem tudom, hogy te mennyivel és mióta vagy benne. Ha magasról várod a csodát, akkor érthető, hogy továbbra is bele kell ülnöd. Szerencsére én már csak 400 alatt tettem benne néhány szerencsés kört, de bevallom, hogy néhányszor így is erősen rezgett a léc. Ez a mostani kör már tényleg szép kis profitot hozott, szeretném ha ez így is maradna, ezért 300 fölött most egy darabig kerülni fogom a cafkát. Persze lehet h. már jövő héten újra jövök... 300 alatt :-)

#690741 Boby. Előzmény: #690737

"Egyszerű kisbüfi vagyok,

olcsón szeretek venni, aztán meg drágábban

eladni... "

Nem hiszem, hogy én a Soros Gyurka nevén mutatkoztam volna be, és az alapvető filozófiánk sem sokban különbözik - olcsón venni, drágábban adni-?!Félreértés ne essék nem állt szándékomban senkit rávenni arra, hogy az én elképzeléseim szerint tegyen a telkóval, csupán értetlenül szemlélem, hogy sokan több évnyi esést nyugodtan végig bírtak ülni, most viszont, hogy emelkedőre váltott a mozgás viszked a fenekük és ki-be ugrálva tán az emelkedés felét tudják realizálni.

#690737 birkanyiiroo Előzmény: #690707

Nekem ez túl magas filozófia, már-már körmönfont spekuláció, ezért hát úgy döntöttem, hogy nem is értem. :) Egyszerű kisbüfi vagyok, olcsón szeretek venni, aztán meg drágábban eladni... sajnos ez a dicsérendően egyszerű stratégia elég gyakran balul sül el, de esküszöm hogy nem az én hibámból :-)

#690723 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690722

Vagy a Nibiru...az is jöhet bármikor, sokak szerint már most is késésben van mint a DT! :-)

Mellesleg tényleg nem szeretném, hogy kivezessék, de hülye a DT ha ilyen "aprópénzért" mint amibe fájna, nem teszi meg...persze lehet még "jóárasítani", de azért ne legyenek már nagyon pofátlanok. Persze az okosak megmagyarázzák, hogy miért nem lenne jó a DT-nek, de az csak lárifári (tiszta rinyáldó :-)

Jut eszembe mikor is jön a Halley-üstökös? (lehetséges, hogy az idő nem is velem hanem csak az unokáimmal van?)