Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#690718 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690692

melyik nagy hír? :)

Melyik? Az, amelyik majd egy csendes, napsütéses vasárnap délután, vagy egy ragyogó hétfő reggel fog érkezni! Akinek akkor nem lesz elegendő(ne adj isten semmi) papírja, annak bezony nem lesz őszinte a mosolya... Shortosok helyében sem lennék akkor! :-)

#690707 Boby. Előzmény: #690703

És mi lesz ha a példa kedvéért holnap 325-ön nyit és megy tovább fel. Elvész a téged illető 325 és 319 közötti guba, no meg a sok kötés díj. banyaizról nem is beszélve, 285 körül 315 felett akart beszállni, most meg a magasságos tuggya már hogy hol?!

#690703 birkanyiiroo Előzmény: #690701

:) mióta lemaradás az a kimaradás, ha 300-314 közötti pakkokat 307-es beker átlagon eladok 319-ért? :)

#690701 Boby. Előzmény: #690665

Mondtam, aki lemarad az kimarad! 300-nál a dupla feneket - micsoda perverzió - vagy mit vártak az urak, 320-nál meg a 300-at. Mint amikor egy filmen elcsúszott a kép meg a hang. Lefele bezzeg kapaszkodtak a kis csomagjaikba.

#690699 Boby. Előzmény: #690694

" Kérdés, hogy ezzel már minden rossz be lett e árazva."

Ez a mozi most nem az árazásról szól, hanem a sok éhes disznó esetéről a fogyóban lévő makkal.Amit körülette látsz, azok csak film effektek.

#690694 banyaiz Előzmény: #690584

Lesújtott rá néhány dolog, különadó hegyek, msci kikerülés, frekvencia témák, az, hogy nincs osztalék idén. Plusz az egész szektor szenved Eu-ban alaphangulatként

Kb ezek nyomták le történelmi minimumra. Kérdés, hogy ezzel már minden rossz be lett e árazva.

Azóta viszont szépen tartja magát 300 felett, lehet ez a 270 körüli szint volt az alja.

Ebben a miniparában ami most volt piacokon, vagy korrekcióban szinte meg sem rezdült. Nem tudom akkor meddig tudna esni ha jönne egy kicsit combosabb esés piacokon. Illetve itt is mint Opt-nél a nagy kérdés, hogy befejezték e az ámokfutó műsort és lesz lehetőség lassan enyhíteni a különadós terheket. Vagy még van újabb ötlet.

Dt kivezeti annak nem örülnék, jókat lehet spekulálni erre a papírra, lesz osztalék mekkora lesz stb.

#690679 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690672

Nekem mindig lesz telkóm, egészen addig amíg nem jön ugye a nagy hír! Lehet, hogy csak két év múlva jön... de jönni fog! Az idő nekünk dolgozik! :-) (vagy nem) Addig meg próbálom a meglévő mennyiséget "optimális" árfolyamon tartani, és keresni vele egy kis pénzecskét. (a kaszálás meg majd jön mint derült égből a napsütés! :-)

#690672 Ibiza Előzmény: #690670

persze félpénzzel érdemes venni utána a mozgástól függően beállni a trendbe.ha sikerül.

#690670 Ibiza Előzmény: #690665

sztem 300nál érdemes..a közgyűlés elött kell venni sztem..ahol napirendi pont az osztalék..

sztem németek privatizálásra fogják kényszeríten mtelt ésakkor minimális jelzésértékű osztalék lesz....de meglátjuk..

bocs de azért vagyok itt mert érdekel a tőzsdepszicho..:) jó alanyok vagytok..mint e-starnál és társainál.

#690669 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #690665

Szerintem nem szabad hagyni, hogy elbizonytalanítson holmi Erstés lúzer makogása :-) Most én fogok csipegetni 300 felett, mivel soha nem fog 300 alá menni! :-)

#690663 Hibaz Előzmény: #690662

Most már tényleg bosszant az az 1 ft 328-on,méregből vettem még 317-en.....

#690660 birkanyiiroo Előzmény: #690647

na most már megírhatom h. berágtam rá oszt kidobtam a cafka teljes maradékát 319-en... egyelőre talán nem is volt rossz ötlet... mehet innen amerre akar... még akár 360-ig is... bár az erstés csóka asszem jól elintézte a mai böffenetével a további "kitörést"... :)