Re: nincs cím
birkanyiiroo Előzmény: #690741"...csupán értetlenül szemlélem, hogy sokan több évnyi esést nyugodtan végig bírtak ülni, most viszont, hogy emelkedőre váltott a mozgás viszked a fenekük és ki-be ugrálva tán az emelkedés felét tudják realizálni."
Akkor hát nézzük ezt a chartot itt ni:
Ezen én azt látom, hogy seggén nyugodtan megülő longos kisbüfi utoljára 2009 márciusa és 2010 január között tudott keresni kicsit jobban ezzel a szutyokkal... már ha ott kiszállt és nem várt tovább az ücsörgéssel. Ha tovább várt, akkor végigszopta az azután következő éveket...
A charton az is látható, hogy ez a legutóbbi felkör az előzőekkel összevetve már kezd ismét veszélyesen "magas" lenni... azaz simán benne van a pakliban, hogy akár visszamegy ATL-re 270 alá ha végképp elül a kivásárlási sztori.
Nem tudom, hogy te mennyivel és mióta vagy benne. Ha magasról várod a csodát, akkor érthető, hogy továbbra is bele kell ülnöd. Szerencsére én már csak 400 alatt tettem benne néhány szerencsés kört, de bevallom, hogy néhányszor így is erősen rezgett a léc. Ez a mostani kör már tényleg szép kis profitot hozott, szeretném ha ez így is maradna, ezért 300 fölött most egy darabig kerülni fogom a cafkát. Persze lehet h. már jövő héten újra jövök... 300 alatt :-)