amikor jön a Halley-üstökös :)
amikor jön a Halley-üstökös :)
melyik nagy hír? :)
Melyik? Az, amelyik majd egy csendes, napsütéses vasárnap délután, vagy egy ragyogó hétfő reggel fog érkezni! Akinek akkor nem lesz elegendő(ne adj isten semmi) papírja, annak bezony nem lesz őszinte a mosolya... Shortosok helyében sem lennék akkor! :-)
Hááát, nem gyenge! :-)
És mi lesz ha a példa kedvéért holnap 325-ön nyit és megy tovább fel. Elvész a téged illető 325 és 319 közötti guba, no meg a sok kötés díj. banyaizról nem is beszélve, 285 körül 315 felett akart beszállni, most meg a magasságos tuggya már hogy hol?!
:) mióta lemaradás az a kimaradás, ha 300-314 közötti pakkokat 307-es beker átlagon eladok 319-ért? :)
Mondtam, aki lemarad az kimarad! 300-nál a dupla feneket - micsoda perverzió - vagy mit vártak az urak, 320-nál meg a 300-at. Mint amikor egy filmen elcsúszott a kép meg a hang. Lefele bezzeg kapaszkodtak a kis csomagjaikba.
" Kérdés, hogy ezzel már minden rossz be lett e árazva."
Ez a mozi most nem az árazásról szól, hanem a sok éhes disznó esetéről a fogyóban lévő makkal.Amit körülette látsz, azok csak film effektek.
Lesújtott rá néhány dolog, különadó hegyek, msci kikerülés, frekvencia témák, az, hogy nincs osztalék idén. Plusz az egész szektor szenved Eu-ban alaphangulatként
Kb ezek nyomták le történelmi minimumra. Kérdés, hogy ezzel már minden rossz be lett e árazva.
Azóta viszont szépen tartja magát 300 felett, lehet ez a 270 körüli szint volt az alja.
Ebben a miniparában ami most volt piacokon, vagy korrekcióban szinte meg sem rezdült. Nem tudom akkor meddig tudna esni ha jönne egy kicsit combosabb esés piacokon. Illetve itt is mint Opt-nél a nagy kérdés, hogy befejezték e az ámokfutó műsort és lesz lehetőség lassan enyhíteni a különadós terheket. Vagy még van újabb ötlet.
Dt kivezeti annak nem örülnék, jókat lehet spekulálni erre a papírra, lesz osztalék mekkora lesz stb.
melyik nagy hír? :)
Nekem mindig lesz telkóm, egészen addig amíg nem jön ugye a nagy hír! Lehet, hogy csak két év múlva jön... de jönni fog! Az idő nekünk dolgozik! :-) (vagy nem) Addig meg próbálom a meglévő mennyiséget "optimális" árfolyamon tartani, és keresni vele egy kis pénzecskét. (a kaszálás meg majd jön mint derült égből a napsütés! :-)
persze félpénzzel érdemes venni utána a mozgástól függően beállni a trendbe.ha sikerül.
sztem 300nál érdemes..a közgyűlés elött kell venni sztem..ahol napirendi pont az osztalék..
sztem németek privatizálásra fogják kényszeríten mtelt ésakkor minimális jelzésértékű osztalék lesz....de meglátjuk..
bocs de azért vagyok itt mert érdekel a tőzsdepszicho..:) jó alanyok vagytok..mint e-starnál és társainál.
Szerintem nem szabad hagyni, hogy elbizonytalanítson holmi Erstés lúzer makogása :-) Most én fogok csipegetni 300 felett, mivel soha nem fog 300 alá menni! :-)
Nagyon helyes! :-)
300 feletti csipegetés részemről innen kezdve esélytelen... 300 alatt újra jövök! :-)
Most már tényleg bosszant az az 1 ft 328-on,méregből vettem még 317-en.....
Szóval nem bízol az erőgyűjtésben ? No sebaj, akkor lehet megint csipegetni! :-)
na most már megírhatom h. berágtam rá oszt kidobtam a cafka teljes maradékát 319-en... egyelőre talán nem is volt rossz ötlet... mehet innen amerre akar... még akár 360-ig is... bár az erstés csóka asszem jól elintézte a mai böffenetével a további "kitörést"... :)
A papír szintet lépett, már ezen a szinten gyüjti azt a bizonyos relatív erőt! :-)