Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: brexit

Brexit - Tusk: a kilépés után Nagy-Britannia másodrendű szereplővé válik

Bull'n'Bear

Brüsszel, 2019. november 14., csütörtök (MTI) - Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnését (Brexit) követően elveszíti befolyását a nemzetközi ügyekben, és másodrendű szereplővé válik a világban - jelentette ki Donald Tusk, az Európai Tanács leköszönő elnöke a belgiumi Bruges-ben, a College of Europe 2019-2020-as tanévnyitó ünnepségén elmondott beszédében szerdán.

Brexit - Negatívra rontotta a brit államadós-osztályzat kilátását a Moody's

Bull'n'Bear

London, 2019. november 9., szombat (MTI) - Leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta az eddigi stabilról Nagy-Britannia államadós-osztályzatának kilátását a Moody's Investors Service, mindenekelőtt a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát kísérő szakpolitikai "bénultsággal" indokolva a lépést.

Brexit - Theresa May megállapodásra szólítja fel a Munkáspártot

Bull'n'Bear

London, 2019. május 5., vasárnap (MTI) - A brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) ügyében fennálló nézeteltérések félretételére és megállapodásra szólítja fel a legnagyobb ellenzéki erőt, a Munkáspártot vasárnapi cikkében Theresa May konzervatív párti brit miniszterelnök, elismerve, hogy saját politikai hátországában nincs meg a kellő számú szavazat a kilépési feltételrendszer parlamenti elfogadásához.

1 - 10 / 12 Régebbi cikkek →