Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: ECONET

Mi lesz veled EST Média? - Virtuális interjú

Bull'n'Bear

Még júliusban próbáltam interjút összehozni a szép reményű EST Médiával, amit azóta sem sikerült. A kérdéseket július elején írtam, így már néhányra tudjuk a választ. Beszéljük meg a kérdéseket egymás közt.

Szomorú hír az EST Médiától

Bull'n'Bear

Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1036 Budapest, Lajos u. 74-76., Cg. 01-10-043483) az Igazgatóság 2012. június 6-i határozata alapján ezúton teszi közzé a következőket.

Gyomorforgatók

Bull'n'Bear

Egyik kereskedelmi csatorna reklámja jutott eszembe, mikor ránéztem a BÉT két oszlopos tagjának árfolyamára. Ez gáz...

Egyesül a Libri Csoport és PORT.hu

Bull'n'Bear

A Libri Csoport többségi, 80,5 százalékos tulajdonrészt szerzett a PORT.hu-ban, a két cég az egyesüléstől hatékonyabb jelenlétet vár a magyarországi és a közép-kelet európai kulturális és médiapiacon - közölték a cégek hétfőn az MTI-vel.

Kis papírok elemzése

Bull'n'Bear

Itt is voltak szélsőséges mozgások, persze már önmagukban a papírok is azok. Szemezgettem néhányat, igazi ínyencségek következnek.

Estmédiába visszatért az élet!

Bull'n'Bear

Legutóbbi elemzésemet éppen a piac aljára sikerült időzítenem, amely voltaképpen örvendetes. Álmomban sem gondoltam volna, hogy pszihopata emelkedést rendeznek benne.

Beesteledett média elemzés

Bull'n'Bear

Korábban nem nagyon gondoltam volna, hogy ez a papír valaha is a "holding" sorsára jut. Folyamatos esés van benne, idei évben is lassan 85%-os értékvesztés történt. Károly bácsi segíííts...

Econet bugyrai

Bull'n'Bear

Nem sokáig tartott az Uni-Credit rally, de mégis közel 50% emelkedés volt az aljához képest. Elég rossz vicc, de igaz.

Econet elemzés

Bull'n'Bear

Kicsit epilepsziás a mozgása, de most lehet sokat keresni vagy bukni vele. Várhatóan lefog ülni a papír a későbbiekben, ezért extrém szörfösöknek szűkös az ideje.

Econet badabumm

Bull'n'Bear

Econetet ma szépen leverték a délelőtti órákban.

1 - 10 / 38 Régebbi cikkek →