Érdemes megnézni az elmúlt napok után hol tart a piac, honnan jelenthetjük ki, hogy érdemes a long oldalon állni.

BUX1212:

alt

Az 50-es mozgóátlagot szép szabályosan törte át felfele, visszateszttel és megfelelő forgalommal. Azonban boldogság csak a rés betöltése után következhet. 17400 felett számíthatunk SC-re, addig azonban jogos a shortosok öröme a piacon. Támasz 16800, alatta 16500.

MOL:

alt

Meghatő pillanat, hogy ilyen erővel tört ki a csökkenő csatornából a részvény. Ennél már csak az volna szebb, ha nem is esne vissza oda ismételten. A jelenlegi örömbe vetett bizalmunk 15300 körül inoghat meg, de 15500 alá nem kéne mennie.

alt

A zászló célárát elérte, sőt túl is teljesített a papír. A bollinger közepe pihenőt hozott a tegnapi napon az emelkedésben, így annak áttörése jelenleg az első számú feladat. Fontos szintek látszódnak a grafikonon, azok a támasz illetve ellenállás szintek.

MTEL:

alt

Csodálatos viselkedés az elmúlt napokban, hiszen még nem 300 az árfolyam... Reméljük, hogy a most alakuló ék nem zászlót hoz össze, hanem visszatesztelheti a papír legalább a 465-ös szint környékét. Forgalom emelkedett 430 alatt, de még nem kirívó a papírhoz képest. Nagyon durván elgyalulták a részvényt, és korántsem biztos, hogy ennyi volt. 440 felett lehet megnyugodni időlegesen.

OTP:

alt

Ez még nagyon bimbódzó emelkedés, a papír általában drasztikusabban szokott elmozdulni esést követően. 3400 felett 3500 lesz a célár, de 3600 a vízválasztó. Alatta marad a szenvedés egyelőre.

alt

Továbbra is kitart az emelkedő trend, így nincs dráma. Remélhetőleg ez nyáron is még igaz lesz, mert nagy elmozdulás következhet féléven belül. Ritkán vannak így együtt a mozgóátlagok, ami ilyenkor a trend hiányát jelenti. Amíg az ékben van a részvény nem nagyon kell túlgondolkodni magunkat. Alján venni, tetején adni, ha a piac lehetőséget ad rá. Amerre kitör arra pozíciót felvenni.

Richter:

alt

Rém izgalmas oldalazásban van a részvény. Nagyon illikvid és érdektelen papír lett belőle, pedig továbbra is a BÉT egyik csillaga...

Sok sikert!