Piac visszaadta az április végén indult kis emelkedést. Optimisták remélhetik, hogy dupla alj fog kialakulni, még a forgalom is stimmelhet hozzá.

BUX1212:

alt

Nem sokáig tudott vitézkedni a határidő az emelkedés során létrejött réssel és tegnap végül megkapta a kegyelemdöfést. Sikerült elérni a legutóbbi aljat, ahonnét utolsó órában emelkedés következett. Ha ez a 17800 elesik, akkor lefele gyengébb 17500-as támasz, majd 16900 környéke következhet. Felfele 18500 és 18900 a két fontos szint.

MOL:

alt

A korább 17000-es támasz letörése elég látványosra sikerült és percek alatt szakadt 1000 pontot a részvény. Így be is járta a korábbi csökkenő csatorna adta területet. Zárásra itt is sikerült visszahúzni, de akkor érdemes vele ismét longban gondolni, ha ma, de legkésőbb holnap 17000, de inkább 17200 fölött zár. Támasz a tegnapi pánik alj.

alt

Ezen az időtávon jól látható, hogy korábban is 16000 volt egy mélypont, így ameddig ez kitart, lehet remélni a szebb történet. Azonban itt jól látható, hogy egy fejváll is létrejöhet, ami nem kecsegtet fényese jövővel.

MTEL:

alt

Osztalékvágás után elkezdte a piac beárazni a rossz gyorsjelentést, ami azonban jobb lett valamicskét a vártnál. Ezzel együtt sikerült a mindenkori aljra leverni a papírt, ami alatt nagy mélység tátong. Nem hiszem, hogy ezt most fogják szétverni, de mindenesetre figyelmeztető jel a jövőre nézve a papír viselkedése. Nagy negatívum volna, ha új mélyponton zárna a következő napokban a papír, napközben lehet leszúrás, de zárásra illene 470 fölé kerülni.

OTP

alt

Még van egy kis rés, így él a remény. Forgalom szépen csökkene lefelé, ezért lehet azzal spekulálni, hogy meg is marad a továbbiakban. Rés betöltése esetén sok stop fog záródni és akkor következhet a korábbi mélypont, ha innen pattan, akkor megint emelkedhetünk a mágikus 4000 felé. Elég ék jellegű mozgás, 3700 felett lehet számolni kitöréssel. Reméljük forgalom is lesz.

Richter:

alt

36000 míg kitart folytatódhat az unalom

Sok sikert!