Eddig kevés örömöt hozott április a részvényekkel rendelkezők számára. Lássuk, hogy mikor nyugodhatnak meg a kedélyek.

BUX1212:

alt

Visszatesztelte a korábbi célárunkat, de amíg nem kerül efölé nem számíthatunk sok jóra. 18500-19100-as sáv szerintem a senki földje, semleges terület. Alatta shortos, felette longos pozíciókat érdemes keresni. Természetesen, aki szereti a sávkereskedést pontosan tudja, hogy ez a 600 pont is jó kis plusz a konyhára, nekik 500 áttörése után érdemes pozíciót nyitni.

MOL:

alt

Szép forgalom mellett indult el 17000 fölé, ami itt is a korábbi célárunk volt. A korábbi csökkenőcsatorna alja lehet felfele komolyabb ellenállás, illetve 17400. Felette elég nagy tér nyílhat, de optimizmusra itt is csak 18200 felett van okunk.

MTEL:

alt

Korábbi optimizmusom sajnos falsnak bizonyult telekommal kapcsolatban. Az emelkedő hozamok sem tesznek jót neki, de legalább úgy tűnik, hogy osztalék vágás után ismét 500 alá kerülhet. 530 erős támasz, de vágás előtt itt jó vételi lehetőség. Felfele 560 ellenállás, 610 már fényévekre.

Richter:

alt

Amíg kitart az emelkedő trendvonal probléma egy szál se. Nyugis papírkénr viselkedik, ha letörné a trendet várhatóan nagy elmozdulást indítana be. Egyelőre csak a vételekkel próbálkoznék benne, 50MA ellenállás, de nem drámai szint...

Sok sikert!