Nézzük a kis papírokat mit is mutatnak. Forgalom elég alacsony bennük és elég eltérő képet mutatnak egymáshoz képest.

Econet:

altTörte a csökkenőtrendjét, mely tavaly május óta tart, de egyelőre még csak egy dojit sikerült összehoznia, ezért jövőhéten egy forgalmas fehér gyertyára szükség van, hogy megerősítésre kerüljün a kitörés és akkor kb 68ig mehet.Hihetetlen, de 50napos átlag 56, továbbra is alulteljesít a papír, Externetes hír befolyásolhatja mozgását. Támasz 55, 51 Ellenállás: 60, 67

FHB:

altA papír kitörés előtt áll, 600 áttörésével 678 a célárunk, érdemes figyelni a papír mozgását. Támasz 550

Genesis:

altHatalmas rést hagyott hátra, melynek alsó értéke az 50napos, így ez bullish jelnek ítélhető. Az első ellenállás 740, célár kb 900. Amennyiben 50napos alá esik, egész sztorit elfelejteni, papírt hanyagolni.

Humet:

altAz egyik legerősebb papír volt idáig, de beadta az eladási jelet múlthéten, nagy forgalmú fekete gyertya, ez jelentheti a rally végét. Érdemes eladásokat keresni a papírban, van jobb beszálló máshol. Az átkötést leszámítva a legnagyobb forgalmú nap volt tavaly július óta, amikor az MS szállt ki a papírból. Beszállást egyáltalán nem javaslok.

Pannenergy:

altEgy elliot szerint emelkedik, 200napos felett van, jól néz ki a papír, de iszonyatosan túlvett. 200 napos körül beszállót keresnék, alatta felejtős a long, mert 4es pont is ott van kb. Várható célár 1030-1050.

Sok pénzt!

A szerző econet részvénnyel rendelkezik.