Tegnap egy laza 5%-os eséssel reagáltuk le a kimaradt kereskedési időt, azonban ma úgy tűnik, hogy folytatódhat a lejtmenet. Megy a szappanopera előttünk, kockázatos részt venni benne.

BUX1112:

alt

A maximum értékkel éppen visszatesztelte a csökkenő trendvonalat, majd folytatta útját lefele. Az 50 napos átlag sem tartotta meg, így támasz nem nagyon van a közelben. A következő 16400-hoz van közel, de az elég karcsú, így a rég maradhat a kulcsszint.

alt

17100-as szint letörve, majd visszateszltelve és lefordulás. A tegnapi minimum pont elesése után a fibonacci szintek következhetnek lefele szépen sorban. 16k talán erősebb támasz, addig nem tudom hol állhat meg az esés.

MOL:

alt

Kisebb réssel indult a nap, ami sokak számára érthetetlen volt, de az idő elteltével folyamatosan szakadt egészen az 50 napos átlagig. Forgalom magas volt, így stop kiszedésnek lírai túlzás volna nevezni. Ha tovább szakadunk erős támasz csak 15100 körül van, ami az ütemet nézve akár ma is elérhet. Iszonyat volatilis a papír idén.

alt

Tegnap írt 15600-at valószínűleg ma eléri, ez a gyengébbik támasz, alatta pedig a feljebb említett 15100 következhet. A túladottság továbbra sem indok a fordulatra.

MTEL:

alt

A felkötésnek hála egész szép a hosszú alsó kanóccal a gyertya. Ma ismételten mehet majd a küzdés az 500-as szint megtartásáért. Mondanám, hogy stoppokat 490 alá tegyük...

OTP:

alt

Itt is szép felkötés lett a vége a napnak. A pénteki 3400-as átkötésnek köszönhetően nem lett rés, de ettől függetlenül figyelemre méltó, hogy a forgalom milyen magas volt itt is. Ezen az időtávon támasz csak a rés.

alt

Ha elesik a tegnapi mélypont, akkor lehetséges, hogy a délutáni emelkedés csak egy kis zászlócska volt. Annak azonban a célára az idei minimum környékére mutat. A szinteket kiemelten, sokkal többet jelen körülmények között nem tudok segíteni.

Richter:

alt

Kabaré volt a tegnapi nap, röviden összefoglalva.Valószínűleg megint az lesz, hogy tartják vele a buxot, aztán majd 2 nap alatt bepótolja az elmaradt elmozdulást. Beteges manipulátorok....

Sok sikert!