Szép emelkedés volt előző héten, legtöbb papír vagy piac új aljból emelkedett fel.

BUX:

alt

A legfontosabb kérdés, hogy mi lesz a réssel 15200 körül, amíg az nyitva addig lehet álmodni a 16700 visszateszteléséről. Támasz rés illetve a mélypont.

BUX1112:

alt

Nem sikerült visszatölteni egyelőre a rést, így ellenállás 16000. Az 50MAgyenge támasz, itt is a résre kell figyelni, mert felfele nem sikerült és lefele viszont fog, akkor trend folytatódik. Támasz még 14800.

MOL:

alt

15100 alatt nem látok okot a vásárlásra TA alapon. Célárat lefele még nem érte el és amíg nem sikerül 15100 fölé kerülnie, addig inkább oda várom. Talán ott még venni is lehet, stoppal.

MTEL:

alt

Ennél jobb hír nem is jöhetett volna. Azzal hasonlítanám össze, mint mikor bejelentették, hogy rögzítik a CHF-et és otp szállni kezdett. Itt is azzal van a probléma, hogy hamarosan valaki nyilatkozni fog róla és az elmúlt időszak tapasztalatai alapján... A lényeg azonban, hogy 50 naposról lefordult, de ha sikerülne fölé menni, akkor duplaalj. Ha ilyen hír mellett sem jön össze, akkor marad a mocsár 465-500 között.

OTP:

alt

Betöltötte a rést és lefordult a korábbi célárunk szintjéről, így az megerősített ellenállás lett. Pozitívum, hogy sikerült visszamásznia a táguló ék alakzatba, de fontos volna egy magasabb alj kialakítása. Mozgó átlagok nagyon messze vannak egymástól, de októberre nyugodtságot remélni elég utópisztikus. RSI divergencia sajnos még kevés jel a longra, de 3400 felett boldogság következhet.

alt

Két fontos szint van 3110 és 2950. Ha az előbbi elesik, akkor utóbbiban lehet erősen bízni, hogy megáll az esés. Jól látszanak a szintek, elég ezeket nézni szerintem.

Richter:

alt

Szép fordulós gyertya jelzés, mélypont után napi maxos zárás magas forgalommal. Azonban hóvégén legnagyobb csodák is megtörténhetnek, ezért megvárnám a mai napot, de inkább 31100 fölé kerülést. Célár messze, ellenállás szintén. Türelem.

Sok sikert!