Holnapután egy ideje nem lett jobb. Állítólag minden megfagyott a bankközi piacon, de nálunk főleg a bizalom. Mi lettünk a hurrikán szeme, ahol minden elpusztul.

MOL:

alt

Ó igen és a célárunk 13400. Remélem, hogy nektek is deja vu ez a szám. Pénteken ezzel tartották a buxot, hogy ne legyen ordítóan hatalmas a mínusz, de ha elengedik kis kacsóját következhet a célár. 15100 erős ellenállás.

alt

Sáv alját szépen visszatesztelte a piac, ha ezt letöri, akkor mehet a feljebb említett érték felé. Ha sikül 14400 fölé menni, akkor 15100 az akadály.

MTEL:

alt

466-os támaszta tapad, gyanus, hogy elvérez ez a szint is hamarosan. Lefele támasz gyakorlatilag nincs, hiszen először jár ilyen történelmi mélységekben a papír. Amíg nem törik le, addig nem írok célárakat, lelki béke miatt.

OTP:

alt

Kiesett a szélesedő háromszögből, amiből a várható célár 2600.Sok okosságot nem tudok hozzáfűzni a grafikonhoz, mert tragikusan néz ki. Látszik, hogy a legnagyobb gyertyákat a hatékony kommunikációnak köszönhetjük, de a legutolsó nagy bejelentés tette padlóra a papírt. Felfele a rés erős ellenállás, amelyik már a harmadik lefele, de ha ma is réssel nyitunk délnek akkor párosával kapjuk a jót a piactól. Ez azt jelenteni, hogy itt van a mérési rés.

alt

Ha a konszolidációs szakaszt zászlóként kezeljük, bár időben kicsit kiterjedtebb, mint kéne, akkor a várt 2955-ös célárat régen teljesítettük. A következő ami ebben a kalkulációban elérhető az 2400 magassága. Érdekes, hogy az RSI nem tud kimozdulni az extrém túladott zónából..

Richter:

alt

Itt is úgy tűnik, hogy 31100-as szint emléke már csak szívünkben él. Csúnyán letörte és tovább szakadt 30k alá. A várható célár 27100 magassága, felfele pedig ellenállás 31k.

Sok sikert!