Egész múlthét a tapsolásról szól, egyik nap csodát tesznek velünk és végre látszik az alagút fénye, aztán péntek kiderül, hogy az csak a vonat lesz. A mozdonyvezető pedig Lázár Úr.

BUX:

alt

Mgas forgalom mellett az előző mélypont alá szúrt az index, majd összehozta az idei legalacsonyabb záró árfolyamot. Mivel a forgalom nem votl alacsony, ezért a duplaalj lehetősége csekélyebb. Háromszögből azt hiszem egyértelmű, hogy melyik irányt választotta a piac, illetve a láthatatlan kéz...Ma tovább esünk írom a célárakat.

BUX1112:

alt

Határidőnél az új mélypont egyértelműbb, látszik a likvidálás ereje. Záróra azonban felhúzták az előző mélypont fölé, így két esélyes ismételeten a helyzet. 17k alatt shortot keresném. Esetleges visszateszt megtörténhet, de bizalomvesztés áll fent pillanatnyilag a piacon.

alt

Fals kitörés volt fel, és folyamatos esés az új mélypontig. Itt már látható, ha tovább esünk akkor kb 1300pontos tér van lefele az indexben.

MOL:

alt

Rendkívül magas forgalom, de nincs egyelőre új mélypont. Amíg ott az előző alj él a remény, hogy kitart, de jelenlegi piaci hangulatban ez nem valószínű. Rendkívül volatilis mozgásokat produkál, látszik, hogy elég hazai a játszótere.

alt

Itt jól látszik az elmúlt egy hónap volatilitása. Hihetetlen milyen utakat járt be fel és le.

MTEL:

alt

Messze van még az előző mélypont. 500 alatt begyorsult az esés napközben. Alacsonyabb tető, majd alj következett így itt sincs sok pozitívum jelenleg.

OTP:

alt

Egy huzamban 700 pont esés, új mélypont hatalmas forgalom. Végén shortzárás és emelkedés.Úgy érzem, hogy a mai napot vezérünk fogja meghatározni érdees addig kivárni. Támasznak 3561-et lehet meghatározni, ellenállásból pedig bőven akad, de 3850 a következő.

Richter:

alt

Szép utat járt be, itt is hosszú az alsó kanóc, de nem remélnék nagy emelkedést. Támaszok fibo szintek és előző alj.

Sok sikert!