Tegnapi eséssel lehetett már kalkulálni, de mértékére azt hiszem kevesen számítottak. Iszonyat volatilis, mondhatni rendkívül kockázatos most a piac.

BUX1112:

alt

Az első fibonacci szintig esett vissza a határidő, ami teljesen egészséges viselkedésre utal. Reméljük meg elégszik ennyivel a piac és megy fel 19k fölé, hogy megpróbálja betölteni a rést. Szép dolog az álmodozás a fordított fejvállról, de még csak sejtés szintjén kezeljük ezt a lehetőséget. A szent szintek látszanak a grafikonon, pozíciót ízlés szerint vegyünk fel.

MOL:

alt

Jó gyorsjelentésre szépen visszaverték a kitörés szintjére. Probléma szerintem csak akkor lehet, ha a 16700as szint elesik. Fordított fejváll opciónk itt is van, de szintén korai még az alapján kereskedni. Szóval fontos támaszt már olvastátok, felfele pedig a tegnap előtti csúcs az ellenállás.

MTEL:

alt

Nem nz ki jól azzal a ténnyel, hogy a tegnapi gyertyában erősebb volt a forgalom, mint a korábbi emelkedőkben. 525 a maximum valóban amit eltudok képzelni, lefele a lélektani 500as szint, majd az előző alj. Oszira még korai vásárolni szerintem, de sok a gazdag ember aki már megteheti.

OTP:

alt

Kicsit többet esett, mint kellett volna és rosszabbul zárt, mint szerettem volna. Ezen apróságokon kívül TA alapján még nem fest rosszul a papír, de ahhoz sürgősen visszakellene másznia a 4350-es szint fölé. Felfele 4650-et szajkózom, ami elérhető, lefele pedig a fibo szinte. Ha visszaesne ismételten 200 alá, akkor 4000 alatt próbálkoznék legközelebb vételekkel. Forgalom lecsökkent a pánikhoz képest, de még így is átlag feletti.

Richter:

alt

Tegnap semmi sem történt, sőt még az se...50%-os fibonacci szint 34300, ottan szédeleg. Felfele 35k és 36k ellenállások, támasz 33600.

Sok sikert!