Tegnap all in-t mondtak reggel a kereskedők és kora déluátni órákig mindent vettek a BÉT-en. Később ez változott és már csak a bluek mozogtak kellő lelkesedéssel, amelyek így elérték vagy meghaladták első céláraimat.

BUX1112:

alt

Első céláram 18800 csak időleges megállásra volt elég, de már délután áttörte azt és emelkedett egészen a 19200-as előző csúcsig. Mára ez az ellenállás, lefele pedig gyenge támasz 18800 és 18500. Ha már ma sikerülne tovább emelkedni, akkor a rés az első számú akadály, azt követően, pedig 20600 környéke. Ma egy kis konszolidáció belefér, bár nem ez jellemzi a volatilis piacot.

MOL:

alt

Remélem elég pontos célárat adtam meg, amit záró előtt el is ért. Támasz 16800, ellenállás 19500. A gyorsjelentésre adott reakció érdekes lehet, hogy mekkora forgalom mellett milyen irányba fog elmozdulni a kereskedés. Látható lesz, hogy a piaci szereplők már értesültek az eredményről és adj hírekre reakciót látjuk vagy az ellentéte.

MTEL:

alt

Szép emelkedés zajlik a piacán, legfeljebb 525-ig tudom elképzelni. Itt is meglehetett keresni már az éves banki kamatot. Gyenge támasz 500.

OTP:

alt

Sikerült áttörni a 4350-es ellenállás, de még mindig távol van a 4650-es célárunktól. Tegnap nem volt észveszelytő lelkesedés a piacán és bár százalékosan nagyot emelkedett, de többihez képest arányaiban lemaradó. 4650 az egyik kulcsszint, így annak visszatesztelése fontos volna.

Richter:

alt

Konszolidálódik, helyzet változatlan, újat nem tudok írni.

Sok sikert!