Apokalipszis most? Még nem, csak törtek a támasz szintek. Tegnap említettem, hogy ma érdemes lesz visszanézni a lehetséges célárak miatt. Prezentálom is.

BUX:

alt

Célárunkat már majdnem elértük, így alatta minden pont ajándék a shorttal rendelkezőknek. Ha a tavalyi pánik alj is elesik, akkor lehet izgulni a long pozíciókért. Valószínűleg leszúrunk alá, hogy sikítson a speki társadalom.Forgalom is elég erőteljes, de még nem pánikos. A kb 20700-as célár után 20200 következik.

BUX1112:

alt

Szépen letört a kis csatornájából, amiből az elvárható célár 20500 magassága. Itt az átlagoshoz képest már nagyon komoly volt a forgalom, sok pozíció záródott. Lokális - semmilyen - támasz 21150. Erős ellenállás 21400. BUX értéket tessék figyelni, mert itt a kt továbbra is kockázatot hordoz a nyitáshoz és záráshoz.

MOL:

alt

Letört az előző alj, amiből a várható célár 18200 magassága. Forgalom itt nem volt erőteljes, de ez minig változhat. Látszik, hogy a korábbi alj is valahol 18200 környékén volt, ezért kiváló támaszul szolgálhat az árfolyamnak. Alatta kezdődne a cudar élet a MOL-ban,

alt

Szűken vett első célár 18700, de a fentebb leírtak szerint 18200 környékén vennék bele. Erős ellenállás a lélektani 20000 pont.

MTEL:

alt

Ebben a papírban egyelőre semmi érdekeset se látok. Tegnap egyike volt az index karbantartóknak, de ezen kívül totál érdektelen. 500 körül vétel, az a tuti :)

OTP:

alt

A két erősebb kék vonal a charton réseket jelöl. Jól látszik a tegnapi, amely sokkal erőteljesebb, hogy ez valószínűleg szökési kategóriába esik. A fejvállból számított célár, amely nagyságrendileg megegyezik a várható kimerülési rés helyével 4560 vagyis 4600 környéke. Azaz árszint tavaly is nagyon fontos volt a papírban, így csak azt lehet ismételni, mint a MOL és BUX esetében, hogy alatta dráma jöhet megint. Erős a gyanum, hogy amikor a 50MA fogja felülről metszeni a 200MA-t - ami short jel technikai elemzés szempontjából - akkor lesz a fordulat. Jó a tőzsde, csak sok a k.....

alt

Az első célár 60 perces alapján 4800, de ugyanazt tudom ismételni, mint a MOL esetén. A napos chart a fontosabb, vagyis 4600.

Richter:

alt

Esemény semmi, csak oldalazás és BUX karbantartás. Gyorsjelentésre adott reakció elég semleges, persze befolyásolta a piacot a szépítési vágy...

Sok sikert!