Ide már Gyurcsók is kevés lesz. Nem tudom, hogy mi lenne a megoldás számos papír problémájára. Talán a gyorskocsi utcai szanatórium.Igazi allstar gála következik, csak itt, csak most, csak nektek. A jelzők alól 1 részvény kivétel?, amíg nem bizonyítanak...

Econet:

alt

Elérte a korábban beírt céláramat, de most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Szerintem 25 környéke pszihikai támasz is, amit talán a Sziget Kft. testesít meg. Fontos hetek előtt állunk, hiszen elvileg tárgyalások folytathatnak a tulajdonrész növelésének átütemezéséről. Gondolom nem nagyon lehet apportálni újabb 6 millió db econet részvénnyel, viszon pénz az nem nagyon van. Elvileg amit a rádióért kapnak az édeskevésnek tűnik most, ám tőzsdén mindig történik valami csoda, amitől a főnix lángra kap. Nem hiszem, hogy innen gyorsan fordulna, de elértékt az, hogy aki az 50-es historikus támaszon hülyére vette a papírt elbukja a pénzének a felét. Psziho terror.

Genesis:

alt

Totál KO, vissza a régi novotrades kereskedéshez. Teszek majd fel grafikon róla, hogy mielőtt megépítették a virtuális napelem gyárat már kb hatszor hét helyre, évekig 60-70 körül volt a papír. Szóval 70Ft, majd 2800. Érthető, hogy valakik lufi szerűségről beszélt és részvényesek kifosztásáról? 70Ft körül 4évet dekkolt a papír. Szar időszak elé néznek a tulajdonosok... Rényi Gábor csinálhatna valami olimpiai mozgalom szerűséget, hogy 4 évente csodát tesznek vagy bármilyen extrém turpisságot. Gyanus, hogy a következő projektjük az 5-ös metro lesz vagy a Győr-Debrecen földalatti gyorsvasút vonal kiépítése. Mivel zöld a cég - lásd napenergia-, hiszen abban van a pénz, várhatóan 3 millió kisvakond vesz részt a munkálatokban.

Hybridbox:

alt

Ennek is szemet gyönyörködtető a grafikonja. Ráébredtek, hogy nem lehet tömni, mert még túl illikvid. Csak kicsit későn ismerték fel, azt hitték egy meghúzás elég lesz.

KEG:

alt

Pénteken úgy gondolták, hogy mégis kell gáz. 50 napos átlag 95Ft. Uccu neki. Támasz nincs. Ha a nőkben is annyi érdekesség volna, mint ebben a chartban, akkor a Homo Erectusig sem jutott volna el az emberi faj...

Nutex :

alt

Még mindig szórják kifele. Támaszt nem látok, itt mindennap ajándék. 100Ft talán csak pszihikai támasz, de fene tudja... Egyelőre még talán 150-et lehetne annak nevezni, de ilyen grafikon alapján ki vesz bele. Olyan messze van még a 0-tól..

Phylaxia:

alt

Az econettel folytatott hiúsági verseny még nem dőlt el. Bármikor utána eredhet, hiszen a csuda holding újabb eleme kerül a tőzsdére, amely meghozza a várt áttörést. Csak nem tudom hova és kinek, de ezt PSZÁF-nek kellene megnéznie. Új papír érkezéséig hanyagolandó sztm, ha tartja 30 az már pozitívum.