Két legnagyobb hazai bux komponens szabit vett ki az elmúlt időszak megterhelő mozgása után. Egyelőre nagy változás nincs, de a másik kettőre érdemes pillantást vetni.

BUX1112:

alt

Ma a kamattartalom tágulásán és egy reggeli hatalmas kötésen kívül semmi sem történt a piacon. A határidő 25200 felett vagy 24700 alatt lesz érdekes. Addig oldalazó piacként kell kezelni a helyzetet. Naposon még mindig túlvett.

MOL:

alt

25750 továbbra is ellenállás, támasz 24500. Vételt nem most kell keresni szerintem.

MTEL:

alt

Reggel nagyot vagánykodott, hogy a richter esését kompenzálja azonban délután már végig adták. 601 továbbra is a támasz, de kialakíthat felette egy magasabb aljat. Közeledik osztalék, állampapír hozam 6%.

OTP:

alt

Esni továbbra sem tud, ezért 6350 felett lehet majd próbálkozni vétellel rövid távra. Hosszabb távon továbbra is lesz véleményem szerint jobb beszálló a piacon. Napos charton továbbra is túlvett még, de ettől függetlenül legfeljebb 200 pont lehet benne még felfele. Lefele 5950 a fontos szint.

Richter:

alt

Szépen leverték a papírt -3%-ra délelőtt, de délután megvették a piacát. Ha 38k alá zár, akkor mehet 36k-ra. Holnap egy erőteljes fehér gyertya fordulatot jelenthetne.

Sok sikert!