Ezzel a címmel nem a Richter új termékét kívánom bemutatni és egyedül pont erre a papírra nem illik a jelző, de talán ezzel jellemezhető legjobban a piac múltheti teljesítménye.

BUX1112:

alt

25200 körüli célárat csupán a kamattartalom miatt nem érte el a bux határidő, de mivel lehetne legszebben kezdeni a hetet, ha nem ezzel. Rögtön hétfő délelőtt kiteljesedhet a boldogság az indexben. Azzal, hogy túlvett gondolom nem árulok el túlzottan nagy meglepetést, a lehetséges kérdés, hogy meddig? Erre azonban nem tudok választ adni, mert ágaskodunk itt a tavaszi szélben, mint egy ifjú kamasz.Lehetséges, hogy tovább erőltetik még a felfelét, de 24200 felett komoly támaszt még nem alakított ki a piac. Egyelőre 24800 tűnik annak, illetve az emelkedő trendvonal. Ellenállás ügyében kérem fáradjanak a Planetáriumba..

MOL:

alt

Ezt a célárat is elérte. Igazából hantáznék egy 47800-as szintet mondjuk jövőhétre, már azt is eltudom képzelni ettől az elszabadult betegtől. Úgy gondolom, hogy a mol, ami egy bölömbika. Úgy érzi, hogy most már egy arénában van a helye a legnevesebb torreádorokkal szemben. A bátor kardos urak azonban nem tudják leszúrni, mert olyan pici (közkéz), hogy nem találják el. Ezért a tudatzavaros elmeháborodott madárka diadalittasan röpülget körbe körbe és kiabálja, hogy megnyert minden csatát. A probléma ott van, hogy ez a kutyát nem érdekli, mert senki se hallja. Tudatzavaros barátunk öröme, ezért elég magányos jelen körülmények között. Nem gondolom, hogy a hetet 26k fölött zárná, legfeljebb egy felszúrásra látok esélyt. Támasz 24500, ellenállás 25725.

MTEL:

alt

Támasz 601, ellenállás 625 körül van. Esésben vétel, akinek nem kell osztalék még az is nyerhet. Elég nagy tér nyílt meg felfele, ha ezen a héten is 600 felett marad.

OTP:

alt

alt

A legnyugvó napnak is van ereje. Az eddig lesajnált bankpapír epilepsziás rohamot kapott és átvágtatott minden ellenálláson, amely akadályt jelenthetett volna. Fontos szinteket bejelölten a grafikonon. Felfele legfeljebb 6450-6500 elképzelhető. Ha lenyugszik és megmarad 6000 felett bázist építeni, akkor bárhol érdemes lesz belevenni. Azonban senki se gondolja, hogy az otp olyan fogyó cikk, mint a víz Fukusimában. Nem kell rohanni érte. Hamarosan ismét kínálati piac lehet a papírban. Túlvett erőteljesen, közel 20% emelkedés kevesebb, mint egy hónap alatt!!! 6350 még ellenállás.

Richter - gyogyós:

alt

Csodálkozom, hogy nem indultak még civil tüntetések és egyenjogúsági mozgalmak a hétvégén, mert kirekesztik a kis büdös Ricsit. 38000 és 40000 a kulcsszint továbbra is, egyelőre sávosan pusztulgat magában. Vétel 38-hoz közel, eladás feljebb, ha menne.

Sok sikert!