Remélem tegnapi elemzésem alapján sikeres napot zártatok Ti is kedves olvasók, de annak jobban örülnék, ha ma is így történne.

BUX1112:

alt

Elégedettséggel tölt el, hogy a vonalakhoz hozzá sem kellett nyúlni és a piac sem kötözködött a "szent vonalakkal". Kt még mindig alacsony, ezért nehéz célárakat mondani mindkettő irányba, de azt kijelenthetjük, hogy alsó trendvonal visszatesztelése egészséges mértékű korrekció volna. 23800 a fontos szint, amely szerintem tartani fogja majd a határidős piacot. Prompt bux indexen 23000 ennek a megfelelő párja. Kamattartalom bővületében szerencsés kereskedést kívánok extrém sport kedvelő kollégáknak.

MOL:

alt

Kicsit kiemeltem a célárat, amit el is ért a mol, amely szintén szusszanhat egyet a nagy rohanás után. Szemmel látható, hogy eladó továbbra sincs, de hogy is volna ebben a csodában, amelynek földöntúli számai igazolják (vakoknak és gyengénlátóknak) a végtelen emelkedés lehetőségét. Ez a papír az abszolút hülye gyerek stílus képviselője, esik egy százalékot, akkor strong buy. Lehet, hogy a távoli jövőben úgy fog szólni a biblia service pack 3 után: az Úr megteremté a molt, hogy az embereknek jó legyen. És jó lett, (k*) nagyon jó...

Stoppot 200MA alá tenném 150 ponttal.

MTEL:

alt

Sok izgalom ma sem volt benne. Esni nem tud, emelkedni lusta. Drámai elmozdulást csak 578 alatt és 595 felett értékelhetünk.

OTP:

alt

alt

Célár itt is pipa, túlvettség szintén pipa, aki kimaradt nagyon pipa. Teendő nincs, várjuk meg amíg az indikátorok gyógyulnak egy keveset, és 5700 környkén vásároljuk vissza az eladott részvényeket. A bátrabbak vehetnek majd akörül hozzá, például fórumunk egyik oszlopos tagja. Stop 5650 alatt. Forgalom megerősíti a korrekció lehetőségét!

Richter:

alt

Lefordulás nyugtázva, korrekció nyugtázva 38k még nem, de környékét megközelítheti. Problémát jelent, hogy ismét az 50 napos átlag alatt van, de véleményem szerint 38k a kulcs. Nem akarok ismételten bibliai hasonlatokat megjeleníteni, de a lényeg számokban: 36k, 38k, 40k 42k.

Sok sikert, a piac legyen veletek!