Vége a hónapnak, köszönöm minden piaci szereplőnek, hogy ismét felejthetetlen lett a március. Holnap bolondok napja van, meglephetne minket a piac egy normális viselkedéssel.

BUX1112:

alt

Elliottunk tovbb hullámzik felfele, emelkedő csatorna él. Most következhet az A pont, amely lehozza nagyjából 23300 környékére. Forgalmon egyértelműen látszik, hogy folyamatosan fogy el felfele, de a levegő még nem. Persze néhány piaci szereplő valódi fundamentális értékét egy az egyben váltanám levegővel... Ellenállás 23750, de írhatnám, hogy ellenállás Líbiában és az elektromos szekrényben van, nem a tőzsdéken.

MOL:

alt

Továbbra is a fontos szint 23500, 24k felett kényelmesen ejtőzhet és élvezheti a tavaszi nap sugarait. Eladó továbbra sincs, kitörési visszateszt beleférhet.

MTEL:

alt

Március utolsó napján szépen búcsúzott a telekom és elindul felfe, de nem a messz-messzi galaxisba, mint a mol. Támasz 584 körül van, ellenállás 600 és a 200 napos átlag 605 körül. 2-3% nyerő, nem igazán attraktív...

OTP:

alt

A BÉT böszméje, ma is esett. Ha így folytatja hamarosan az új alkotmányban kap egy bekezdést, miszerint minden eladó 90% mértékű büntető adót köteles befizetni a tőzsde segély alapba, ha nyert is az üzleten akkor 150%-ot. 5500 a kulcsszin, ékből kiesett, célár 5300. Fő a változatosság.

Richter:

alt

Ezt a papírt se az aranyereseknek találták ki, mert ennyit szenvedni egy visszateszt miatt, miközben a világ száguldozik, nem értékelendő túl sokra. Forgalom megjött, várható, hogy lefordul elsőre az ellenállás zónáról.

Sok sikert!