Piac szusszant a mai napon, ahogy vártuk. Amíg nem sikerül legyőzni a mozgókat, addig longokkal érdemes kivárni. Fontos, hogy hol stabilizálódik a piac.

BUX1112:

alt

Kamattartalom összeszűkült kissé, nagy beleadás nem volt a piacon. 22800 a támasz, ha afelett alakítana ki magasabb mélypontot várhatóan emelkedni fogunk a közel jövőben. Ma esemény nem igen volt.

MOL:

alt

Ma kicsit váratlan mértékű emelkedéssel visszatesztelte az 50%-os fibo szintet, de záróban ismét előkerültek az eladók. Nem tudom miért kell mindig a hosszabbításban vagánykodni, de mindenki mástól boldog. HA ma eséssel indul a nap, akkor utolsó órás gyertya fordulós jelzését megerősíti a piac. Támasz a két mozgó átlag, ott talán érdemes belenyúni.

MTEL:

alt

Semmi különös nem történt ma, csak visszatért a szokásos unalmárkodás a piacra. Pihen a részvény. Egyelőre a támasz vonalon sunnyog, nagy eladó nincs, vevő meg jól lakott.

OTP:

alt

Kiesett az ékből, 50MA körül zárt, ahogy napközben jeleztem, mint lehetőség. 5300-5350-es sáv támasz, forgalom nincs. Itt se most kell pozíciót nyitni, érdemes kivárni 5300at vagy 5500 áttörését. DT persze egészen más.

Richter:

alt

A forgalom mindent elárul a mai napról, kis narancs trendvonalon átrágná magát, akkor mehetne fel. Támasz 36k.

Sok sikert!