Az utolsó bluechip elemzése kicsit váratott magára, de érdemes erre is pillantást vetni különböző időtávokon.

Richter 60 perces:

altÉkelődésben a papír, felfele a 200-as mozgó átlag és a felső trendvonal szab határt az idei évre. Várhatóan a héten még ki kellene mozdulnia valamelyik irányba, de a rajz alapján a lefelére szavazok. Jól látszik, hogy már 5-6szor fordult le a trendvonalról, idei év hátralévő napjai pedig nem az erőről fognak várhatóan szólni. Támasz 42000, ha tovább esne célárunk 40500, végül 39000. Felfele 46500, majd 47700 lehet elérhető.

Richter napos:

altRégóta tartó emelkedő trend a megpusztulás szélén áll jelenleg, egy duplaaljban lehet bízni, de nagyon nem fest jól a dolog. Saját részvény vásárlása mellett is csak esik a papí, forgalom megint csak esésben van, szóval közép távon lefele látszik egyelőre tér a papír előtt. RSI csökkenő trendje továbbra is kitart, ADX is eső trendet jelez, egy szó mint száz, ne vegyünk! Ha 42k alá megy a részvény akkor 37500 elérhetővé válik.

Richter hetes:

altItt is jól látható, hogy ez a papír is fontos szinthez érkezett, amelynek törése nagy teret nyithat meg előttünk. Itt is kialakult már az eső trend, historikus támaszok 39000 és 34500 . Ezen az időtávon benne lehet egy triplacsúcs is, amelynek nyakvonala a 2009-es alj, de ez csak a drámai hatás miatt került megemlítésre. :)

Sok szerencsét!