Rövid helyzetképet vázolok a vezető papírokról és a határidőről. Külön nem írom le a le és kitörési pontokat rajzokon láthatóak lesznek.

BUX1012:

alt

Rajzon láthatóak a fibonacci szintek, melyeket jelenleg pozíció felvételhez használni érdemes. Kamattartalom játékának köszönhető a mai negatív zárás, de ázsia esetleges emelkedése visszarázhatja a normál kerékvágásba azt. Emelkedő trend még aktív, amíg nem megy új csúcsra lehet esetleg shorttal próbálkozni, de nem tudom mennyire érdemes. Célárak felfele adottak, lefeléről már írni sem merek.

MOL:

alt

Könnyen lehet, hogy zászlót épít a papír, ezért longok felvételét 19500 felett érdemesebb kockáztatni. Első fiboszint megfogta, esetleges elesése után támasz 400Ftonként található.

Mtel:

alt

Gyönyörűen menetelt ma a papír, hosszú idő után először, de még így is lemaradó a többi vezető papír mögött. Támaszok 755 illetve 745, esetleges konszolidáció beleférhet a héten, de 780as másodkörös csúcs után mindenképpen.

OTP:

alt

Régen látott szinteken a papír, a rést melyet bő éve hagyott egyelőre még nem töltötte be, de várható, hogy eladók hiányában ez is teljesül. 5500tól indult kitörést akár mini elliotnak is tekinthetjük a hullámelmélet kedvelők számára, de egyelőre még nem tudjuk, hogy a mai csúcs volt e az 5. pont, amennyiben alacsonyabb következik, akkor igazolódhat az elmélet.

Richter:

alt

Kicsit torz fülescsészénk is lehet a rajzon, melynek nyakvonala 43100 magasságában található. Afelett érdemes longgal próbálkozni, bő 1000pont lehet benne a következő ellenállásig. Emelkedő trend amíg él, szintén csak pozitívan.

Sikeres kereskedést az égi magasságokba.