Már nem csak az OTP mozgatja a hazai piacot, más papírok is esni kezdtek. Valószínűleg sokan szálltak át más papírokból otp-be a nagyobb hozam reményében.

BUX1312:

alt

Határidő megközelítette az OTP okozta pánik aljat, de egyelőre még nem esett tovább a 17874-es célár felé. Felfele ellenállás 18700 környéke, ahol érdemes lesz szűk stop mellett short pozíciót nyitni.

MOL:

alt

Továbbra is a fibonacci szint körül táncol, elég eseménytelen papír. Kereskedés szempontjából hanyagolandó.

MTEL:

alt

Tegnap sikerült ismét új mélypontot ütnie, így akinek kedve támadt vehetett 1 euroért 1 db mtel részvényt. Forgalom kiemelkedő volt, úgy tűnik, hogy elsőre megvették a zuhanást. Vételi jel nincs, aljvadászat pedig folyamatos élményt nyújthat. Nem tudom, hogy mi lesz a papír sorsa, de remélem jobban jár, mint a spártai 300.

OTP:

alt

Jelentős mozgásokat ír le az otp grafikonja, így ismét DT-re alkalmas lett a papír. 4450 továbbra is ellenállás, de sárgával jelöltem még a további szinteket, amik fontosak lehetnek a jövőben. Vételeket ezeken a szinteken egyelőre nem keresnék, elég ingatag lábakon áll a papír.

Richter:

alt

Sajnos ezt is utól érte a BÉT végzete és jelentős esést mutatott be az utóbbi pár nap során. Nem sikerült a pánik rés részbeni betöltése fent, de lefele található 3500 alattit nagy sikerrel betöltötte. 3459-nek nem kellene elesnie, mert elég rútul ártírná a pozitív forgatókönyvet a papírral kapcsolatban. Ellenállás 3600.

Sok sikert!