Hiányoltuk a hazai piacról a likviditást és panaszkodtam Én is milyen vérszegény lett, nos Sanyi bácsi életet lehelt a BÉT-be.

MOL:

alt

Sikeresen kioldalazott ebből a "trendszerű" alakzatból és magas forgalommal letört. Egyelőre elég össze-vissza mozog a papír, de ha a bollinher szallagot megtolja lefele várhatóan nem fogja meg a 15600-as mélypont. Itt nem kell számítani jelentős eladásra CS.S. piac befolyásoló tényezőtől.

MTEL:

alt

Lassan fel lehetne adni hirdetést dupla alj vadászok kezelésére, mert folyamatosan szolgáltatja a lehetőséget, aztán rútul arconcsap és esik tovább. Legyen egy kis pozitívum, nem zárt napi aljon. Lehet duplaaljra játszani stoppal, aki bizalmatlan álljon be 309-re, stop pedig 308. Várhatóan nem lesz hosszú életű pozíció.

OTP:

alt

Esésből számolt célárat elérte, így konszolidációnak jöhet egy kis oldalazás. Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy a 2010-et idéző forgalom mögött elég rút jövőkép van elrejtve. Felesleges keresni az okot a kiszállások mögött, mert nem az a lényeg. Egyelőre a két fontos szint 4450 és 3900. Ezen a két számon kívül lehet majd olvasni a rengeteg tudományos tartalmat az okokról, de pusztán szórakoztató jelleggel tegyük. Lényeg a látogatottság, nem a hitelesség. Rahimkulov Úr stopja miatt nem kell aggódni, mert 1230 alatt van.

Richter:

alt

Ismét egy remek, forgalmas nap. Közeledik az MSCI felülvizsgálat, érdemes vételeket keresni a papírban. Legyünk nacionalisták és adjuk majd el a kinti alapoknak drágán!

Sok sikert!