Előző hét folyamán nagyjából együtt mozogtak a vezető hazai papírok, kiugró teljesítményt egyikük sem nyújtott.

BUX1312:

alt

Nagy erővel törte át a19180-as fibonacci szintet a határidő és a gyertyából jól láthatóan 250 felett indultak be a stop likiválások. A grafikonon feltütntetett szintek továbbra is aktuálisak, így a végső célár 20000 magassága is lehet. Erős támasznak csak 19200-at határoznám meg, egyelőre más szint nem tűnik ennyire egyértelműnek.

MOL:

alt

Továbbra is lassú emelkedő csatornában a papír, a két trendvonalnál érdemes pozíciót nyitni ízlés szerint.

MTEL:

alt

Csodálatos hét van telekom tulajdonosok mögött, hiszen sikerült zöld gyertyát összehozni az 5 kereskedési nap alatt. Gondolom hétvégén volt ám mulatás, hiszen a Balaton Sound népe is valószínűleg ezt ünnepelte. (Hanyagolandó a papír.)

OTP:

alt

Résről erőteljes lefordulást követően alacsony forgalmú emelkedés következett. Erős támasz 4775, ellenállás 5150 (a rés). Jelenleg csak skalpolásra jó a papír, érdemes eszerint kereskedni.

Richter:

alt

Elkezdődött a várt likviditás növekedés a részvény névérték tizedelését kvöetően. A papír jobban kereskedhetővé vált és várhatóan célul lett kitűzve, hogy MSCI indexbe visszakerüljön. Ebből kifolyólag a múlt heti kitörésből várható célár 3800 fölé mutat, ahol továbbra is ott tátong az ősszel keletkezett hatalmas rés.

Sok sikert!