Egyelőre zajlik a nyári kereskedés, ezért alacsony forgalom mellett oldalazik a piac. OTP meglepően jól tartja magát, telekom továbbra is romokban.

BUX1312:

alt

Legutóbbi elemzésem óta gyönyörűen visszajött a fibonacci szintig, amiről ismét lefordult a határidő. Amíg a két szélső érték 19180 és 18680 között van a piac addig sávkereskedőknek kiváló terepet nyújt.

MOL:

alt

Szintén fibo szint körül mozog a papír, egyelőre nem fest jól, hanyagolnám.

MTEL:

alt

Sajnos az emelkedésről írt visszateszt beigazolódott és megújul lendülettel esett új mélypontra. Nagyon csúf, egyelőre korai az alját keresni. Amit már nyáron így vernek, általában ősszel kiütik.

OTP:

alt

Az utolsó kereskedhető papír a hazai tőzsdén viszont nagyon jól tartja magát. Amíg 4780 felett van legyünk optimisták a jövőt illetően, pesszimistának csak 4450 elesése esetén kell válni. 4800 alatt vétel, mert remek hozam kockázat arányú belépőt nyújt ott a papír.

Richter:

alt

Úgy látszik, hogy telekom helyett Ricsit akarják visszatenni az MSCI indexbe, ezért érdemes lehet beszállókat keresni a papíba. Egyelőre van egy remek résünk ami támaszt is jelent, így már csak kettő hiányzik a boldogsághoz. Ellenállás 36000.

Sok sikert!