Ez a novembeari hónap elég szépen betett a hazai piacnak, mert eddig 10% esést sikerült összehozni. A kereskedési napok közül eddig 15 volt esés, így remélhetjük, hogy december talán jobb lesz.

BUX:

alt

A fontos 17500 körüli fibo szint egyelőre kitartott, felfele szintén a kis kék szaggatott vonalak okozhatnak akadályt.

BUX1212:

alt

A kamattartalom változása miatt továbbira is nehéz célba lőni a piacon, de 18200-as ellenállás lehet az első komoly akadály. Ha a szerdai mélypont elesik érdemes lesz ismét shortba fordulni.

MOL:

alt

Nem árulok el nagy titkot, de amerre kilép a papír, arra lesz érdemes pozíciót nyitni is.

alt

Fontos, hogy a korábbi kitörési szint felett maradjon a papír, mert alatta ismét kútba kerülhet hosszú időre a történet. Nem beszélve arról, hogy ez a BUX indexet is rendesen taccsra tenné. "winter is coming..."

MTEL:

alt

Továbbra se sírom el magamat a boldogságtól, mikor a grafikonra nézek. Egyelőre a 386 kitart, de nem tűnik erősnek a papír.

OTP:

alt

Egész héten kacérkodott velem a papír, már flörtöltünk is, de nem lett sajnos happy end a történet egyelőre. Hétfőn álltam be nyitás előtt 3786-ra, de sajnos még most is ott találhattok... A két fontos szint 3790 és 3970, addig sávozásnak tekinthetjük a papír mozgását. A magas első órás forgalmi gyertya azért ígéretes a folytatást illetően.

Richter:

alt

Úgy tűnik, hogy a zászlós elképzelésem helyes volt, mert tisztességgel esik tovább az árfolyam. 35000 törése alatt nagy mélység nyílhat, de ha külföldinek likvidálni kell, akkor tegye azt olcsón. 35k a korábbi mélypont, ezért valóban érvágás volna a papírnak a szint törése.

Sok sikert!