Továbbra is korrekció zajlik a BÉT-en a vezető papírok már mindegyik jelentős esést mutatott be az elmúlt időszakban.

BUX1212:

alt

Az emelkedés utolsó fibo szintjénél járunk, ami általában a többihez képest jóval gyengébb támaszt szokott nyűjtani. Ettől függetlenül tegnap itt zárt a támasz, így 17850 szignifikáns törésséig pihenő következhet az esésben. 17500 magasságában azért érdemes lesz zárni a shortokat, ha úgy alakul.

MOL:

alt

Közel van a kitörési szint, ahol érdemes lesz ismét vétellel próbálkozni. Annak törése sötét közel jövőt jelente a részvényeseknek.

MTEL:

alt

Sajnos úgy néz ki, hogy ebből letörés összejöhet, mert már harmadjára tér vissza a történelmi minimumhoz. Nem sok erőt mutat, hiába volt azaz erőteljes emelkedő nap pár hete. 390 közelében vétellel azért érdemes próbálkozni stoppal.

OTP:

alt

Lassacskán csak megcsinálja az általam vízionált komolyabb korrekciót. A 200 napos mozgóátlag 3770 körül van, ami még egy kicsit odébb van. Előző mélypontot tegnap kiütötte így következhet a további 100 pontos esés.

Richter:

alt

Ha ez az emelekdés egy zászló, akkor elég cudar árfolyamértékek jöhetnek ki. Ennek a lehetősége 38200 feletti árfolyam esetén vetendő el, addig érdemes szem előtt tartani.

Sok sikert!