Úgy tűnik, hogy egyelőre nem kapkod a piac az emelkedés folytatása után, ezért lehetséges, hogy folytatódik a korrekció.

BUX1212:

alt

Ha a korrekció 5-ös szerkezetű hullám, akkor a következő mélypont várhatón a fibonacci szint körül következhet. Határidőben ezen a szinten nem nyitnék pozíciót, megvárnám, míg a piac feljebb vagy lejjebb megy.

MOL:

alt

Továbbra is az ékelődésben mozog a részvény, így nem érdemes új pozíciót nyitni. Amerre elhagyja azt, aszerint érdemes cselekedni. 18000 támasz, ahol vétellel is érdemes lehet próbálkozni.

MTEL:

alt

Még mindig a sávban, újat nem tudok írni.

OTP:

alt

Még mindig nyitva a rés, pedig pénteken minden adott volt ahhoz, hogy betöltse. Beszorult a két fibonacci szint közé, ahol csökkenő forgalom mellett konszolidálódik. Komoly gond, csak 3750 törésével következne, de a pénteken jelzett 3820-3830-as szint törése esetén is kezdődhetne a fejvakarás. Emelkedés imponáló volt, érdemes volna nem visszaadni az egészet, bár Én optimista vagyok középtávon a papírral. A piac pedig akkor igazolna, ha betöltené a rést és 3950 fölé kerülne ismét.

Richter:

alt

Még mindig 40000 alatt ékelődik, várjuk meg, hogy merre mozdul el belőle.

Sok sikert!