A hét utolsó napján az átlagostól eltérő volt a forgalom és az elmozdulás mértéke. Rápillantottam a grafikonra, ami számotokra is érdekes lehet.

Napos:

alt

Nagyon régen láthattuk a papírt 200 napos mozgóátlag felett tartózkodni, de mindenesetre imponáló viselkedés. Azonban egyelőre még ne legyünk túlzottan optimisták, mert a délelőtti vételek után délutánra már az esés volt soron. Mivel illivkid papírról van szó, ezért néhány millióval is lehet mozgatni a papírt. Azonban ha sikerülne a héten tovább emelkedni magasabb forgalommal, akkor egészen szép célárakkal számolhatunk az ősz folyamán. A kitörés utáni célár 720, majd 790. Ha a héten visszaesik 200 napos alá, akkor felejtős, hanyagoljuk.

Hetes:

alt

Az 570-es célár teljesülése óta szépen kifeneklett a papír, ezért megalapozott lehet egy emelkedés. Az első kulcsszint az 50MA áttörése, ami megegyezik a napos chart 200 napos szintjével. Ha ez sikerül, akkor ezen az időtávon követkehet a 200MA, vagyis a 790-es szint környéke. Mivel hosszantartó oldalazáson van túl a piac, a kitörésnek illene nagy forgalmúnak és határozottnak lennie. Érdekes hetek előtt a papír.

Sok sikert!