Legutóbbi elemzésem óta a piac nagyjából teljesítette az elvárt korrekciós szinteket, így remélhetőleg ismét folytatódik a jó hangulatú emelkedés.

BUX1212:

alt

Törte az elsődleges emelkedő trendet, de még így sem sikerült elérni egy komolyabb korrekciós szintet sem. A rés továbbra is ott tátong a grafikonon, így shortok keresésére nem ez az optimálisidőpont. Tegnap 50MA-t nem sikerült áttörni, de erre ma minden esély megvan. A célár felfele a korábbi csúcs, ott lesz izgalmas a határidő viselkedése. Támasz a rés és tegnapi mélypont, ellenállás korábbi csúcs.

MOL:

alt

A rés továbbra is sértetlen, nagyon bikás viselkedést mutat a papír. Ellenállások továbbra is a vízszintes vonalak, ezek jelenthetik a megállókat felfele.

alt

Csökkenő ékelődés tetejére tapadt tegnap a részvény, amiből várhatóan ma kitör. Korábbi csúcs hamar elérhető, ha áttöri akkor elárulom a célárát is. :)

MTEL:

alt

Ismét tombol az izgalom a piacán, ha kitör a sávból akkor 465 vagy 400 következhet. Ízlés szerint.

OTP:

alt

Réssel lenyitott a piac, amit nem sikerült betölteni a nap hátralévő részében. Visszatesztelte a korábbi 3832-es fibonacci szintet, innét ismét következhet a 4100-as régió. Feltettem az emelkedésre egy fibot, hogy lássátok ez a 3820-3830-as zóna egyelőre a legfontosabb támaszunk. Nem kellene sérülnie, így ma villanthatna ismét egyet OTP.

Richter:

alt

Szépen ékelődik, néhány napon belül kitörés következhet. Érdemes lesz figyelni, mert hirtelen szokott nagyot elmozdulni. Illetve általában az első trendelő papír a BÉT-en, így útmutatást adhat viselkedése a többi részvénnyel kapcsolatban.

Sok sikert!