A legnagyobb hazai cég gyorsjelentése megpecsételte a tegnapi napra az index sorsát, de ezzel együtt sem sérültek fontos szintek.

BUX1212:

alt

Bollinger szallag közepéig se esett vissza, de ezzel együtt is teljesítette a várt korrekciót a határidő. Fontos, hogy ne essen a szallag közepe alá, mert akkor megint következhet az oldalazás.

alt

17900 volt korábban a kulcsszint felfele, így amíg az kitart joggal lehetünk optimisták. A határidő is az egyelőre, azért magas a kamattartalom.

MOL:

alt

Itt a főbűnös aki bekavart a békés keddi kereskedésbe. Réssel esett vissza a kitörési szint alá, így egészen 15500-ig nyílt tér lefeleé. Ahogy előző elemzésemben is említettem, sose jó jel ha kitörés után sokat oldalazik egy papír, most se történt másként.

MTEL:

alt

Legújabb kis főnix madarunkat láthattuk tegnap, hiszen messze a telekom teljesített a legjobban. Miután elérte a 386-os célárunkat meredek emelkedésbe kezdett és már közel 7 százalékos emelkedett azóta. Ügyesebb és szerencsésebb kereskedőknek megvan az éves kamat haszna. Zárásra a korábbi mélypont szintjére kötötték fel a papírt, így minimális célárunkat már teljesítette. Várhatóan ebben a körben 420 alatt fog kialakítani egy tetőt, majd következhet az emelkedés korrekciója. Fontos, hogy esésben 395 alá már ne nagyon nézzen, mert akkor hosszútávon is érdemes lesz számolni a papírral. Forgalom is rendben van, reméljük a legjobbakat!

OTP:

alt

Továbbra is optimisták lehetük, mert szépen tartja magát a papír kitörési szint felett. A héten, de legkésőbb jövőhét elején azért érdemes volna megindulni felfele, mert túl közel balettozik a kitörési zónához.

alt

3670-3680-as szint könnyedén megtartotta a papírt, így amíg az nem sérült nyugodtan tarthatóak a longok. Alatta sincs probléma, csak a pozíció lesz izgalmasabb. 3550 alá nem kellene visszanézni és akkor szép ősz lehet.

Richter:

alt

Közeljövőben nem gondolnám, hogy ez lesz a legjobban kereskedhető papír. Várjuk meg a magasabb alj kialakítását és utána foglalkozzunk vele, célár elérését követően rossz a hozam/kockázat arányunk.

Sok sikert!