Nagy emelkedéssel indult a múlt hét, majd a hét második felében konszolidáció zajlott. Kivétel ez alól, csak a Magyar Telekom volt, ami mindenkori mélypontjára esett pénteken.

BUX1212:

alt

A korábbi csúcsot meghaladta a határidő, de nem sikerült egyelőre a további hegymenet. Amíg 17900 felett van nem érdemes shortot keresni. Forgalom is támogatja egyelőre a magasabb alj kialakulását, így türelmesebb kereskedők megvárhatják annak kialakulását majd a csúcs meghaladást.

MOL:

alt

Még tart az a trendcsatorna alja, így további emelkedéssel lehet kalkulálni. Ha a pénteki mélypont elesik, akkor ne erőltessük a vételi oldalt.

alt

Egyelőre ez az esés még csak visszateszt kategória, de nagyobb emelkedésnek kellene következnie a héten. Sose jelent jót, ha ellenállást alig meghaladva sokáig billeg a papír.

MTEL:

alt

Elérte a május elején meghatározott célárat és sosem látottt mélységbe esett a papír. 386-ról a végén emelkedett 5Ft-ot, de ez még nagyon kevés. A forgalmi adatokon látszik, hogy elég komoly tulajdonos váltás zajlott le, ezért remélhetünk további emelkedést felfele. Ha 400 alatt konszolidál a következő hetekben, akkor várhatóan nem 386 lesz az idei évben a mélypont.

OTP:

alt

Kitörési szint megtartotta a részvényt, afelett szépen elugrál. Egyelőre teljesen egészséges a viselkedése, várhatóan a hét második felében eldől, hogy merre az arra. Továbbra is felfele iránnyal érdemes kalkulálni, de még mindig nyár van, nagy csodát ne várjunk.

Richter:

alt

Elérte a bűvös 40-kt, majd záróban történt felkötésnek hála meghaladta azt. Kezdődhet itt is a konszolidációs időszak és az oldalazó trendcsatorna felett kellene egy magasabb aljat kialakítani.

MTI