nem néz meg itt senki semmit....
a bcash-t meg ne féltsd... otto bácsi pánerzsit olvasd végig
nem néz meg itt senki semmit....
a bcash-t meg ne féltsd... otto bácsi pánerzsit olvasd végig
simán lehet, tegnap este beírtam pár dolgot, a tőkeemelés után 82% lesz a nyilvánosan ismert adatok alapján baráti kezekben... egy röfinél lesz 36%, ami felvásárlási ajánlat köteles.
várok egy keg 20-25 közötti árat, azt fogok venni, onnan csak pattan a 100 ft-os osztás/szorzás miatt
kockáztatni kell továbbra is mert otp 1%-os mozgással sosem jön vissza töredéke sem a pénznek.
Igazad van abszolút, de lehet, hogy csak megnézik a piac első reakcióját vagy vmi ilyesmi...abban nem kételkedem, h az ország egyik legnagyobb brókercége, ha akarná ne tudná az árfolyamot megfogni....több ezer ügyfél stb stb...
Látod, hogy jól döntöttél. Legalábbis most nézve.
Túl kell lenni rajta, másrészt bármikor vissza lehet venni, ha úgy alakul.
Pl., ha vettél volna reggel otp-t, mikor mondtam, már lett volna 50 Ft haszon azon is. (most már nem ajánlanám, de reggel várható volt, hogy meghúzzák Matolcsyra). Azt hitted, viccelek.:-))
Mozgatni kell a pénzt...
32, majd alatta a 30 Ft támasz lehet, amíg be nem jönnek az apportos részvények, ez pár hónap újabb semmittevés...
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/milliardok_tuntek_el_bekamerazzak_a_kozraktarakat.552280.html
bekamerázhatnák pár bét-es cég irodáját is... ott is tűntek el milliárdok...
de ezt az esést nem kellett volna hagyni... ha a bizalom megszerzése a cél, akkor alá kellett volna állni, de ők ráerősítettek.. gondolom Böjthe-pakk egy kis szelete biztos repült, amit 25-ért jegyzett, most szórhatta 38-tól le 32-ig, aztán majd jegyez 30-ért, ha kell még neki...
simán meg kellett volna fogniuk 35-36-on, az is 10% körüli mínusz, az pont belefért volna a múlt alapján, mint pánikreakció.
nem hiszem, hogy ők húzzák le...miért húznák le? még nincs is a "kezükben" az a sok részvény, szóval szerintem amíg nem írják jóvá a számlán el se lehet adni...de lehet, hogy ebben nagyot tévedek...ha a pozitív szemléletet vesszük, akkor úgy kéne csinálniuk, hogy szépen emelkedjen folyamatosan és ne vagdalózva +20% +20% +20% os napok. mert az nem a stabilitás jelképe:D persze senki sem bánná, ha ez lenne, mert mihamarább a pénzéhez(vagy közelébe) juthatna. de ha itt nagy váltás van, akkor a bizalmat is helyre kell állítani....nem egyszerű ezt kisakkozni...
akkor nem így kellett volna csinálni.. ha már beapportálja, akkor reggel úgy kellett volna indítani, hogy kitépik 45-re, és megtartják felső limiten... erre most már a 33-at is lezúzták... sajnos ennek tényleg vége, megy le 6 ft-ra.
Ja, de nézzük csak meg. ehep: kvára senki se tudja mi értelme van a tőzsdén levésnek, se forgalom se semmi....ha már én mint Pintér Zoltán kitalálom vhogy, hogy tőzsdére viszem a tulajdonom( mint ahogy a normális európai hozzáállás diktálja) akkor vagy ugye, ahogy írtad a Wamslert viszem a tőzsdére és, max abba apportálom bele majd később ezeket a cégeimet vagy kinézek egy már eleve tőzsdén lévő céget, ami így vagy úgy, de ismert, OLCSÓ, könnyű felvásárolni, mert nagy a közkéz és azért lehet benne forgalmat generálni. namost mire a Wamsler a tőzsdén olyan cég lenne, ami forgalom képes, ismerik az emberek a nevét stb stb az sok idő... ezért kézenfekvő a második eset. azt én nem feltételezném,h a Bcash "gyakorolta" a régi apportokkal a dolgok menetét(a szokásos phylaxiás dolog), hogy akkor most már profin menjen a dolog, mégpedig, ahogy odaát írtam az apportok miatt..szerintem itt arról lehet szó(legalább is remélem),h Pintér a 100as listán előrébb akar kerülni,kvázi pénzt akar... mert valljuk be, ha nem az történik, mint a régebbi apportoknál, akkor a bizalom, ha igen lassan is, de helyre tud állni....(....) itt egy kollektív tulajdonos váltást láthattunk. az, hogy fehérgallérosak meg hát nem újdonság, mert ki nem az? OTP, MOL...a játékszabály ugyanaz: kell politikai barátság is a vezetőségbe lásd anno Pintér "Belügymin." Sándor az OTP vezetésében és kell kőkemény érdekérvényesítés is... persze várjuk ki a végét, de én szerintem ezek pénzt akarnak. hozzáteszem, amit íírtam SZVSZ=SZERÉNY VÉLEMÉNYEM SZERINT!!!!!!!!!!!!!!
az a lényeg hogy itt már régóta csak vagyonkezelés - magyarul ügyeskedés - zajlik
munka nincs, minek?
tőzsdézgetünk tőzsdézgetünk
ezeket sosem viszik tárgyalásra. egy büntetésük lehet, a hosszú, fájdalmas betegség, kínok közt élt élet.
"Szóóóval...SZVSZ a két vezetés közötti kapcsolat maximum annyi lehet( mivel a menedzsmentet mindig erős jogok és alapszabály védelmezi), hogy megdumálták a váltást, hogy ki kezdeményezte és, hogy jött fel az ugye nem nyilvános. ha jól megnézzük, akkor láthatjuk, h a B-cash elég sok apportot szolgáltatott(köztük egy ****a kreischbergi szállodát is, azt nézzétek meg). és ha vki, akkor egy cápa broki cég pénzt akar keresni, megkockáztatom, hogy az árfolyamnyereségen...azért a BDO-ban van bizodalmam az apportok értékét illetően...a kivezetést meg nem érzem logikusnak...fene se apportálna be 6 milliárdnyi vállalatot,h utána kivezesse. NÉzzetek ti is utána, de ugye a B-cashnek az elnöke meg fő tulaja egy Pintér Zoltán nevű ember, aki benne van a 100 leggazdagabban 20-30. hely körül. ha jól tudom ezeknek az embereknek a vagyonukat a cégeik értéke alapján ítélik meg... szvsz ez mind Pintér cége, tehát nem érhetnek keveset... szóval én emiatt nem a TP féle kispályás apportoknak érzem ezeket...bár mondom ez saját vélemény.
mr_insider"
nekem is eszembe jutott, logikusnak tűnt egy-két percig... ennyi erővel a wamslert behozhatta volna a bét-re normális úton. ráadásul ott van neki az ehep is.
ez már annyira szövevényes, hogy kívülálló már nagyon nehezen tudja értelmezni a lépéseket.
és a 2007-es tapasztalat meg ott van mindenkiben, így az első és legerősebb reakció, érzés, az, hogy megint ugyan az lesz a forgatókönyv.
Minden tiszteletem a Tiéd! :)
De anno 2006-ban mondtam, hogy a Brókernet tulajdonosok előbb-utóbb( ha már nem dől a lé) összeugranak.
Tavaly ez megtörtént---eltelt közben 6 év, igaz, de bejött a jóslat.
Mivel ezek hiénák, szerintem nem kell ennyit várni!
Borítani fog valaki, elhiheted!!Sokan vannak, agyilag nem mindegyik képes felfogni mi is történik!! Ha nem jön a zsé, akkor hogy mentse magát teríteni fog valaki!!!!
Már szerintem a következő névérték emelés/csökkentésnél látni fogják, kevesebb a pénz, nem forog már úgy a kerék mint régen...
A Böjthe pénz pedig benne van, és az hiányzik valakinek, valakiknek---de nagyon!!( eddig nem tudták kiszedni és ez az apportos sem adja nekik ki, nem vesz külső senki ebből!!!!)
Türelem, emberek!! Lesz olyan köztük akinek nem kell a tárgyalásra menni, mert viszik rá vezetőszíjon!!
Persze ha a másik verzsön jön be( kivezetés) akkor hiába várunk a terítésre, max valakiket bevarrnak pár évre....
"Sziasztok! Igen az egy valós forgatókönyv, azzal, hogy csinálnak egy névérték emelést( ellensúlyozva a sok darabszámot)majd egy apport(ok) leírással egybekötött névérték csökkentést.
A "nyereség" meg megy a nyereségalapba, ahonnan elvész...
Hihetetlen, hogy még egyszer megcsinálják!!
De a korsó addig koppan a kút kávához, míg eccccer eltörik!
Ugyebár ezen akciónál is lesz egy osztozkodás( a pénzt megpróbálják elosztani....reméljük valaki kevesellni fogja és..,..
:)
Miguel"
Miguel, itt már csak egy érdekkör maradt, ezek évek, évtizedek óta haverok, nem fognak veszekedni, csupa baráti céget apportáltak, pontosabban a saját kis cégeiket...
itt már nincs palota gumi, euro generál, műsor-hang, 3 cég 3 különböző részéről az országnak, ezek már mind-mind haveri kutyaszar...
lehet,de az élewtkedvemet elveszi ez az egész.
legálisan,nyilvánosan,nagyban azt csinálnak,amit akarnak.egyszerüen hihetetlen.
nemsokára kezdődik a maffiatalálkozó...
a másik már megy :)
kirázás? short vagy long hati? felvásárlás? tömés? itt már semmi nem biztos, csak a buda-cash / ehep bűnszövetkezet.
Kíváncsi vagyok, hogy (mire ez lefut, addigra lehullanak az első levelek ) a Cz-fém hány forinton tesz vételi ajánlatot a phylaxiára.