Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Erre mit lép a Daddy?

#1501171 TrendMan Előzmény: #1500899

Se vége, se hossza a fordulatoknak:

https://index.hu/belfold/2024/07/10/budapest-onkor...

"Több tucatnyi olyan szavazatot találtak az újraszámláláson Budapest XIII. kerületében, amelyeket Karácsony Gergelyre adtak le, de mégis a Vitézy Dávidra leadott voksok közt számolták el őket – értesült a 444. Frissítés: utóbb kiderült, hogy a nap végére Karácsony Gergely fölénye 200-250 szavazat környékére nőhetett."

Az élet ismét aláhúzta: A dohányzás káros az egészségre, mások egészségére is!

#1501160 Koffein Előzmény: #1501156

Ez az egyik, amit írsz, a másik meg, ha történik valami, kitesznek még pár trafipaxot, mintha megállítanák ezeket... aki gyorshajtani akar, az gyorshajtani fog, nem fogja megállítani egy fotó..

Nem messze lakom az M1-M7 kivezetőtől, napi szinten gyorsulnak erre, motorosok, meg széjjeltuningolt autókkal, driftelgetnek, versenyeznek lámpától lámpáig... csak az nem látja, aki nem akarja. Történik valami? A nagy semmin kívül nem történik semmi... és miért nem? mert nincs elég rendőr..

Az élet ismét aláhúzta: A dohányzás káros az egészségre, mások egészségére is!

#1501156 matgab Előzmény: #1501030

ebben a hírben két durva dolog is van:

1. a rendőrség hogyan engedhette el a valószínűleg még mindig kábszer hatása alatt lévő férfit. Aki ilyet csinál az nem hiszem , hogy csekély mennyiségű kábszer lehetett benne.

Ergo a rendőrség felelőssége fennáll, hiszen nekik ezt az embert el kellett volna különíteni a társadalomtól.

2. a bringás csávót elütő bűnöző ellen 1 év alatt sem indult el a vádemelés és azóta ő is szabadon járhat kelhet a városban.

Mi a fasz??! Mire vár a kib.szott ügyészség, jogszolgáltató hatóság?? Hogy ez az ember más emberekkel is végezzen? Börtönbe kéne tenni ezeket a nyomoroncokat és ott tartani őket, amíg a műanyag lakat rájuk nem rohad (bár az akasztás költséghatékonyabb megoldás lenne).

Vitézy Daddyje? XD

#1501057 Koffein Előzmény: #1501055

OMG XD

Már csak Gyurcsány és Toroczkai hiányzik a menüből, ha megvannak, akkor jöhetnek a harmadvonalbeliek Cseh Katalin & Donát Anna, FeGyőr, Orosz Anna, Ungár Péter, Schiffer, Vona... :))

Vitézy Daddyje? XD

#1501054 Spade Előzmény: #1501044

kéne egy magyarpetyka daddy kép is úgytűnik úgyis szereti a tinik pináját lábuk között átcsúszva szagolgqatni, persze mit szónak majd ehhez a grandma milfek akik legnagyobb hívei, de majd elmondja h ő időutazó