Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

kiugrott és ráesett ...

#862171 matgab Előzmény: #862165

sajnálom nagyon őket. A média meg rácsap az ügyre mert ebből jönnek a kattintás számok. Ilyenkor az ember hajlandó olyan dolgokat is (el)mondani, amit később megbán, hogy kimondott...

Azt a faszt, aki meg kiugrott szintén sajnálom, mert biztos valami rossz hírt kapott és nem gondolkodott, hogy ne egy bejárati ajtó felett ugorjon, de hát akkor is, miért kellett ilyen patkány önzőnek lennie... Biztos totál el volt borulva az agya...

Egy biztos, az ember az élete során soha nem lehet nagyon peches, mert bármi történhet vele. Elég megnézni ezeket a csóró libanoniakat is. Aki rossz helyen volt éppen annak annyi az élete. Meg a családjuké is...

kiugrott és ráesett ...

#862121 Ibiza Előzmény: #862071

azt hitte gyorsabban esik..
menjen a pi..ba.. menjen ki erdőbe és intézze el..
van amelyik szemét a metró elé ugrik.. ne máá a többieknek jó legyen..

kiugrott és ráesett ...

#862120 Ibiza Előzmény: #862066

igen, félelmetes mi van megírva embereknek.
Létezik a karma a sors. Matematikusok bőstzen számolgathatnák milyen esélye van, miközben amikor megszületett már ott volt a homlokán.
Olvastam anno, idős házaspár ment repülővel, lezuhant a repcsi, túlélték, gondolták inkább mennek inkább autóval, hbaleset, öreg meghalt a néni túlélte, az öregnek volt megírva.

Vagy másik, idős házaspár kézenfogva sétál Miskolc sétáló utca, leszakad a falról egy 50kg-os stukkó és az öreget agyoncsapja.. ha eggyel kevesebbet vagy többet lép..stb stb gondolom mindig arra sétáltak.

kiugrott és ráesett ...

#862068 Koffein Előzmény: #862066

mennyi az esélye? 1 a trilliárdhoz...

ha oddsot nézünk, hamarabb fejedre esik egy sörösüveg, cserép, bármi más, mint egy ember... durva... :(


Suli kezdés

#860918 matgab Előzmény: #860861

Francokat! Egyszerűen a nyugdíjasok ingyenes utazását (a saját érdekükben) meg kellene szüntetni, h minél kevesebb nyugdíjas utazzon csúcsidőben! Mindjárt elférne mindenki!

Suli kezdés

#860861 Tapasz

Amikor én iskolába jártam a buszokon a diákokon kívül inkább idősek voltak, ment akkor is a hőbörgés a sok gyerek miatt:

https://index.hu/belfold/2020/06/29/fovaros_osztol_kezdodjon_9_orakor_a_tanitas/

Így akkor el lesz baszva az egész napjuk a diákoknak, illetve már nem csak 0., hanem -1-ik óra is lehet :-)

A szülők is örülni fognak, majd beérnek 1/2 10-re a meló helyre.

Lehet, hogy inkább kerületenként kellene eldönteni (pl. sorsolással), hogy melyik iskola kezd 1/2 8-kor, 8-kor és 1/2 9-kor.

mi az, hogy libsi

#859717 Ibiza Előzmény: #859692


Te kóstolgattál, utána gyáván elszaladsz, jellemző erre a típusra. :) loholsz a seggemben amikor válaszolok elszaladsz, ha odacsördítek mert szemtelen vagy akkor vinnyogsz sunnyogsz személyeskedsz, ilyen ez a fajta.


mi az, hogy libsi

#859692 Láma Előzmény: #859669

Mondanám, hogy neked elmentek otthonról,de ez nem újdonság. Ez a 858857 ez mi? Gondolod, hogy ideböffentesz a semmibe egy litániát az agyszüleményeidről és erről nekem kötelezően vitatkoznom kéne? Így látod, te dolgod. Mért érint ez engem bármilyen szinten? Leszarom, hogy szerinted van háttérhatalom és szerinted mitől lesz jobb a világ. Nehogy megvond már az érdektelenség alapjogát tőlem. Most tényleg lebaszol, mert nem érdekelt az agymenésed? Rossz hírem van. Továbbra sem érdekel.

Menjünk vissza az elejére.
Volt a 858550. Felidéztem a gazdád két veretes gondolatát. Ő bírta mondani mind a kettőt a -számodra- szép szájával.
1. Hanyatlik a nyugat.

(Ez jelentésében teljesen lefedi az átkosban hangoztatott szlogeneteket, miszerint rothad a nyugat. Emlékszel? Ez még akkor volt, mikor elvtársnak neveztétek egymást és a jó elvtársak Moszkvába jártak kiküldetésre. Te is voltál ugye more? Jól emlékszem? Persze. Jól szoktam. Már akkor is annyi eszetek volt, mint most. Semmit nem sikerült e téren fejlődnötök.)

2.A legjobb 10 évünk van mögöttünk.

Aztán betettem egy linket arról, hogy milyen juttatásokat kap a nép a hanyatló nyugaton.
Amit itt kapunk, azt meg tuggyuk.

Innen tudtad egyenes ágon elnavigálni magad ehhez a linkelt két agymenéshez. Hülyének néz a gazdád, belenyugszol, te dógod.
Mi köze van ennek a két felidézett okosságnak és az egy linknek ahhoz a rakás ideológiai katyvaszhoz, amire most választ követelsz tőlem? Ok. leírtad. Megkapod érte a béred. Értjük. Én meg akkor írok, ha kedvem van, mert én ezt választottam.

Ja. Biztos az én agyamban van a bug, mert idéztem a gazdádat. Egy szó kommentárt nem fűztem hozzá! Emlékszel? Erre belém kötsz, utána meg azt hiszed én loholok a seggedben. Volt gyerekszobám, udvarias vagyok, ezért egy darabig rávilágítok a hülyeségeidre, megfejtem neked a szövegben lévő egyszerű mondatok értelmét, aztán megunom, hogy semmi látszatja és abbahagyom. Akartam már javasolni, hogy keress egy tyúkudvart a környékeden, olvasd fel nekik a szöveget és kérd meg őket, hogy magyarázzák el a tartalmát. Ha elfogadnál egy kis segítséget, könnyebb dolgom lenne veled és csak a felvetett témát tárgyalnánk ki.
858550-->Tyúkudvar-->töprengés=Nem járatod le magad.

mi az, hogy libsi

#859646 Láma Előzmény: #859559

Szerinted követem a hülyeségeidet? Úgy látszik szerinted igen. :)

Fingom nincs, mi elől menekültem el.

mi az, hogy libsi

#859559 Ibiza Előzmény: #859514

elmenekültél a válaszadás elöl (coronavírus topik)..jellemző erre a fajtára :) jellemző az is, amit nem ért az hüjeség..:)szegény szegény lámacsek.

mi az, hogy libsi

#859558 Ibiza Előzmény: #859507

nem egészen. anarchisták minden társadalmi/hatalmi szerveződés ellen lázadók voltak. Szociális igazságtalanságok kiküszöbölése volt a céljuk. A libsibalosok ezeket csak névleg ragasztgatják magukra.

Az anarchisták teljes egyenlőséget hirdetnek a libsibal cimkézgeti osztályozza az embereket, el akarja venni a szavazati jogot azoktól akik számukra értéktelenek. Ők a kifinomult eszesek a másik oldal az gyáva birka aki fél szabadnak lenni.

A lisibal az a szélsőbal új ága.

Ezek nem utasítják el társadalmi hierarchiát, hanem mindenáron maguknak akarják azt.

azt gondolom ezek nagy különbségek.