Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Fizetős parkolás

#863689 TrendMan Előzmény: #863681

"Ha nagy sebességgel zúznak, a szemből érkező jó eséllyel már az utca túlsó végén kővé válik az ijedségtől, tehát elengedi őket. Innen egyenesen következik, hogy azóta nem 50-90-nel, hanem 60-110-zel, sikító motorokkal döngölnek az utcánkban a külváros felől jövő, gyakorlottabb autósok, szinte repülnek a fekvőrendőrön, remegnek a házak egy-egy nagyobb SUV alatt. Kész time attack-versenypálya lett előttünk... A harmincas korlátozásban..."

Fizetős parkolás

#863688 KawaBazsy Előzmény: #863681

Jah. Monnyuk nekem is felmegy az agyvizem, ha vki elém áll. Bár én aztán bármikor ki tudok állni, max be kell kapcsolnom a terepváltót..

-- Mad Scientist in Anker Köz --- Hejjj!

#863669 Fornit Előzmény: #863666

Az a sűlt karfiol humusszal úgy néz ki, mintha valami kajamaradék lenne csak a tányéron.

-- pesti városi szleng anno -- et futuro ...

#863306 TrendMan Előzmény: #863278

Míg az előző hsz.-ban jellemzett szleng szótár és annak szavai jól visszadják Budapest előző történelmi korszakának hangulatát, azon gondolkodtunk - én és egy ismerősöm - hogy vajon mely szleng szavak adhatják majd vissza a jelenkor hagulatát a jövőkor számára???

Végül arra jutottunk, hogy a következő fordulat szépen jellemzi korunkat:

-- 'tehát, hogy így' --


idén a bulika elmaradt

#862885 Koffein

Habár ez meg is látszódik a kocsmák, vendéglők forgalmán...

Amúgy egész jó a videó az utolsó 2-3 percet leszámítva... nagy a kontraszt a videó előzménye és a két seggrészeg újságíró mondandója közt...

"-És ez a biciklis csürh…

#862358 KawaBazsy Előzmény: #862354

"-És ez a biciklis csürhe, ami itt van Pesten, ez egy katasztrófa. Tőlük jobban félek.

-De ha ön is Pesten biciklizik, akkor magát is hozzászámítja a csürhéhez?

-Nem. Ők inkább azok, akik beöltöznek Lance Armstrongnak, szétnézés nélkül áttekernek minden piroson, és csodálkoznak, ha nincs szerencséjük."


Hehe, egyetértek

kiugrott és ráesett ...

#862171 matgab Előzmény: #862165

sajnálom nagyon őket. A média meg rácsap az ügyre mert ebből jönnek a kattintás számok. Ilyenkor az ember hajlandó olyan dolgokat is (el)mondani, amit később megbán, hogy kimondott...

Azt a faszt, aki meg kiugrott szintén sajnálom, mert biztos valami rossz hírt kapott és nem gondolkodott, hogy ne egy bejárati ajtó felett ugorjon, de hát akkor is, miért kellett ilyen patkány önzőnek lennie... Biztos totál el volt borulva az agya...

Egy biztos, az ember az élete során soha nem lehet nagyon peches, mert bármi történhet vele. Elég megnézni ezeket a csóró libanoniakat is. Aki rossz helyen volt éppen annak annyi az élete. Meg a családjuké is...

kiugrott és ráesett ...

#862121 Ibiza Előzmény: #862071

azt hitte gyorsabban esik..
menjen a pi..ba.. menjen ki erdőbe és intézze el..
van amelyik szemét a metró elé ugrik.. ne máá a többieknek jó legyen..

kiugrott és ráesett ...

#862120 Ibiza Előzmény: #862066

igen, félelmetes mi van megírva embereknek.
Létezik a karma a sors. Matematikusok bőstzen számolgathatnák milyen esélye van, miközben amikor megszületett már ott volt a homlokán.
Olvastam anno, idős házaspár ment repülővel, lezuhant a repcsi, túlélték, gondolták inkább mennek inkább autóval, hbaleset, öreg meghalt a néni túlélte, az öregnek volt megírva.

Vagy másik, idős házaspár kézenfogva sétál Miskolc sétáló utca, leszakad a falról egy 50kg-os stukkó és az öreget agyoncsapja.. ha eggyel kevesebbet vagy többet lép..stb stb gondolom mindig arra sétáltak.