Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

mi az, hogy libsi

#859717 Ibiza Előzmény: #859692


Te kóstolgattál, utána gyáván elszaladsz, jellemző erre a típusra. :) loholsz a seggemben amikor válaszolok elszaladsz, ha odacsördítek mert szemtelen vagy akkor vinnyogsz sunnyogsz személyeskedsz, ilyen ez a fajta.


mi az, hogy libsi

#859692 Láma Előzmény: #859669

Mondanám, hogy neked elmentek otthonról,de ez nem újdonság. Ez a 858857 ez mi? Gondolod, hogy ideböffentesz a semmibe egy litániát az agyszüleményeidről és erről nekem kötelezően vitatkoznom kéne? Így látod, te dolgod. Mért érint ez engem bármilyen szinten? Leszarom, hogy szerinted van háttérhatalom és szerinted mitől lesz jobb a világ. Nehogy megvond már az érdektelenség alapjogát tőlem. Most tényleg lebaszol, mert nem érdekelt az agymenésed? Rossz hírem van. Továbbra sem érdekel.

Menjünk vissza az elejére.
Volt a 858550. Felidéztem a gazdád két veretes gondolatát. Ő bírta mondani mind a kettőt a -számodra- szép szájával.
1. Hanyatlik a nyugat.

(Ez jelentésében teljesen lefedi az átkosban hangoztatott szlogeneteket, miszerint rothad a nyugat. Emlékszel? Ez még akkor volt, mikor elvtársnak neveztétek egymást és a jó elvtársak Moszkvába jártak kiküldetésre. Te is voltál ugye more? Jól emlékszem? Persze. Jól szoktam. Már akkor is annyi eszetek volt, mint most. Semmit nem sikerült e téren fejlődnötök.)

2.A legjobb 10 évünk van mögöttünk.

Aztán betettem egy linket arról, hogy milyen juttatásokat kap a nép a hanyatló nyugaton.
Amit itt kapunk, azt meg tuggyuk.

Innen tudtad egyenes ágon elnavigálni magad ehhez a linkelt két agymenéshez. Hülyének néz a gazdád, belenyugszol, te dógod.
Mi köze van ennek a két felidézett okosságnak és az egy linknek ahhoz a rakás ideológiai katyvaszhoz, amire most választ követelsz tőlem? Ok. leírtad. Megkapod érte a béred. Értjük. Én meg akkor írok, ha kedvem van, mert én ezt választottam.

Ja. Biztos az én agyamban van a bug, mert idéztem a gazdádat. Egy szó kommentárt nem fűztem hozzá! Emlékszel? Erre belém kötsz, utána meg azt hiszed én loholok a seggedben. Volt gyerekszobám, udvarias vagyok, ezért egy darabig rávilágítok a hülyeségeidre, megfejtem neked a szövegben lévő egyszerű mondatok értelmét, aztán megunom, hogy semmi látszatja és abbahagyom. Akartam már javasolni, hogy keress egy tyúkudvart a környékeden, olvasd fel nekik a szöveget és kérd meg őket, hogy magyarázzák el a tartalmát. Ha elfogadnál egy kis segítséget, könnyebb dolgom lenne veled és csak a felvetett témát tárgyalnánk ki.
858550-->Tyúkudvar-->töprengés=Nem járatod le magad.

mi az, hogy libsi

#859646 Láma Előzmény: #859559

Szerinted követem a hülyeségeidet? Úgy látszik szerinted igen. :)

Fingom nincs, mi elől menekültem el.

mi az, hogy libsi

#859559 Ibiza Előzmény: #859514

elmenekültél a válaszadás elöl (coronavírus topik)..jellemző erre a fajtára :) jellemző az is, amit nem ért az hüjeség..:)szegény szegény lámacsek.

mi az, hogy libsi

#859558 Ibiza Előzmény: #859507

nem egészen. anarchisták minden társadalmi/hatalmi szerveződés ellen lázadók voltak. Szociális igazságtalanságok kiküszöbölése volt a céljuk. A libsibalosok ezeket csak névleg ragasztgatják magukra.

Az anarchisták teljes egyenlőséget hirdetnek a libsibal cimkézgeti osztályozza az embereket, el akarja venni a szavazati jogot azoktól akik számukra értéktelenek. Ők a kifinomult eszesek a másik oldal az gyáva birka aki fél szabadnak lenni.

A lisibal az a szélsőbal új ága.

Ezek nem utasítják el társadalmi hierarchiát, hanem mindenáron maguknak akarják azt.

azt gondolom ezek nagy különbségek.


mi az, hogy libsi

#859557 Ibiza Előzmény: #859512

nyílván elírás 2/3..de gondolom innen már nem ment a dolog..nagy ész nem kellett az értelmezéséhez..de elakadtál mint ócska lemezjátszó

mi az, hogy libsi

#859512 Láma Előzmény: #859469


"Egy parlamentnek le kell fedni az ország lakosságának az igényeit.. optimálisan 100%-ban de mindenképp legalább 3/3 részben."

Melyik a kedvezőbb változat? Az optimálisan 100%, vagy a legalább 3/3 rész?

mi az, hogy libsi

#859507 TrendMan Előzmény: #859469

Amit te irsz, azt korábban anarchistának mondták.

Ugyanez az áramlat létezett a spanyol polgárháború alatt és megosztotta a bal oldalt a kommunistákkal, ezért tudott Frankó győzni.

Persze az még nem a jóléti társadalmi változat volt.

mi az, hogy libsi

#859469 Ibiza Előzmény: #859445

párszor leírtam, a neoliberál az nem liberális, pont ezért hazug..nem fogad el ellenvéleményt, megkérdőjelez minden demokratikus választást, társadalmi szokást, törvényt ami nem az érdekeit szolgálja. A meglévő demokratikus szervezet vezetőit zsarolja vagy fizeti le, így nyer befolyást és nem a demokratikus úton halad. Ha demokratikus lenne akkor pártok alapulnának erre az izmusra, kampányolnának, majd a választásokon elfogadnák a többség akaratát...de nem.. békétlenkednek..mémkednek..hazudoznak.. ez e lételemük.


amit te írsz a liberális fejlődés és annak ágai...amik elhalnak vagy beépülnek.. esetleg egy kisebbség érdekeit lefedik.


Ez a demokratikus fejlődés.

Egy parlamentnek le kell fedni az ország lakosságának az igényeit.. optimálisan 100%-ban de mindenképp legalább 3/3 részben.

Akit zavarnak a bringáso…

#859459 matgab Előzmény: #859438

Akit zavarnak a bringások, az költözzön a 2. vagy a 12. kerületbe... Na ott nem sok van, max hegyi kerékpárosok, de azok meg nem az a 7. kerületi liberális fajták...

mi az, hogy libsi

#859445 TrendMan Előzmény: #859444

Azon nőttünk föl, hogy a szabadságot keressük.

A keleti-blokkból is ezzel a felkiáltással léptünk ki.

Nincs az általad leírtakon semmi csodálkoznivaló, a másik oldal ugyanúgy tolja a rizsát.

A liberális szó meg, ahogy ti értitek, minden új dologra vonatkozik, ami eltér a fősodortól:

Amíg új, addig kevésbé szabályozott, ezért hát a kerékpározás is liberális, mert a városban az autó az úr,

a feminizmus is liberális, mert fityiszt mutat a férfiaknak, a vadkempingezés is liberális, továbbá, ha a zöldben pisilek, az is liberális, csakúgy, mint a Mezőkövesd focicsapata mert a 3. helyen áll és ezzel felrúgja a szabályt, és ha 6 napig mákos tésztát eszem, de a 7. napon lecsót főzök, akkor a lecsó is liberális lesz.

Minden feltörekvő új irányzat liberális, amíg nem ő lesz a fősodor, akkor meg unalmassá válik.

kb. ennyit lehet elmondani arról, amit a liberalizmusról mondani tudtok.

Egy dolog biztos:

Ha egy topikba valaki beírja a liberális szót bármilyen összefüggésben, akkor bizonyos forum társak automatikusan válaszolnak.

Bip-bip

És még ez is:

http://www.msn.com/hu-hu/hirek/koronavirus/tabukat...

igen, a fészen is nyomjá…

#859444 Ibiza Előzmény: #859443

igen, a fészen is nyomják a fesztivált..fasiszta rendörség stb.. belinkeltem mi miért volt, visszakérdeztek honnan tudom így volt... napi szinten erodálják a társadalmi megállapodásokat és teszik nevetségessé a szokásokat.

Orbán lop..fasiszta magyarok.. ezeket nyomják az agyakba.. ha bebuknak egyből linkeket kérnek..ki látta.. a libsibalos hazugsággyár és mémipar 1200%al működik.
Addig nem nyugszanak amíg hatalomra nem kerülnek, nem tudsz (- nem is kell -) nekik megfelelni.
Ezek ilyenek, komcsik, libsikomcsik. diktátorok.
Azt akarnák elérni olyan rendörségünk legyen mint a skandinávoknak akiket következmények nélkül megüthet egy migráns...

Remélem a társadalomnak van erősebb védekezési ösztöne...anno angol foci szurkolók végigverték Európát utána ide jöttek, itt elakadtak mert leverték őket a magyarok.

Sajna azt látom sok mai fiatal elmegy a könnyebb irányba, beáll ebbe a neolibsi fősodorba ahol megmondják mit tegyen mit mondjon mit gondoljon..ha ezt teszi nyalhat. (Éretlenek)
Egy ideje érett,hogy meg…

#859443 Koffein Előzmény: #859442

Egy ideje érett,hogy megosztom ezt a gondolatot, csak a lentebbi videó, adott egy löketet. Miként jött ez a gondolat? Úgy hogy az elmúlt hónapokba k sok időm volt kutyát sétáltatni naponta többször is. Fel van festve a kerékpársáv majdnem mindenhova, de a járdán megy. Többször is szóltam, hogy kerékpársávba kellene menni. A többség csendbe tovább hajtott, mintha nem is hallották volna. Volt egy kis réteg, aki lekomcsizott, egy csapat bringás, aki a járdán centizgetett a járókelők közt lefideszbérencezett. Mivel szeretem megérteni a dolgokat, elkezdtem gondolkodni, hogy jutottunk idáig? S arra jutottam, hogy ennek valami oka van.

Az ok, ahogy én látom, jön egy szűk réteg, majd elérik a kritikus tömeget, megkapják amit követelnek, de a szabály, ami egy keretet ad az egész sztorinak, már nem követi le. Mivel nem követi le, nem nagyon tartatják be, s beáll egy olyan helyzet, hogy autós vs kerékpáros vs gyalogos ellentét. Mindenki fúj mindenkire, s a lakásból kilépve idegállapotba kerül a tömeg, hogy indulás melóba, de már azon megy a stressz, hogy túléljük az autós forgalmat, a kerékpár forgalmat, a gyalogosokat, a tömegközlekedést, beérsz, kifújod magad, majd jön a köv stressz faktor a napi meló, majd hazafele ugyanez...

A videó alapján egy hisztis nőcit látok, minél jobban hisztizik, annál magasabb fokozatra kapcsol a rendőr. Mivel a bűnözök tudják, hogy ellenkezni kár, ezért ők földre basszák magukat megbilincselik s mennek be a rendőrségre, a hölgy, aki valószínűleg durván liberális elveket vall, nem állt meg rendőri felszólításra, hamis címet adott meg, kiabált, és megrúgta a rendőrt, mert az elvei alapján, neki ehhez joga van... ezután jött a köv fokozat, ami a videón is látszódik. Erre mit mondjak? ha autósként nem állsz meg, ha a rendőr rád villog, akkor ne lepődj meg, ha jön a durvább fokozat...

Csak helyeselni tudok, hogy végre be is tartatják a szabályokat... ma már láttam a bartokon, hogy tömegesen megálltak a piroson. Örvendek-e ennek? Persze hogy igen.

Nemrég, jó pár hónapja, a Kosztolányin láttam első sorból, hogy állok az autóval a kosztolányin, mert piros, a biciklis csajszi, tök nyugodtan jön, és a piroson áthajt se balra nem nézett, se jobbra, tök nyugodtan átkerekezett... hát bame, helyette engem vert víz, hogy átjut-e a túloldalra a 2x3sávoson.. :)


Izé … megitélésem szerin…

#859442 TrendMan Előzmény: #859441

Izé … megitélésem szerint kicsit túlzottan átpolitizáltad az általam linkelt tartalmat:

Furcsa, hogy egyből az a topik kezd el 'menni', ahová valaki beírja a libsi-bolsi vagy liberális szót és akkor egyből jönnek a hozzászólások.

A magyar ember együgyű és egyszerű hívószavakkal manipulálható? Ugrik, mint a kengurú? Hogy van ez?

A videóban látott jelenetről ezer és egy más gondolat is napvilágot láthatott volna ...

Igen, mindnyájan benne v…

#859441 Koffein Előzmény: #859439

Igen, mindnyájan benne vagyunk. Ezért is szoktam azt mondani, hogy mindenki a mikró környezetébe tegyen, ne azt várja, hogy ez más feladata... ha arra várok, hogy a közteres megbüntesse azt a mukit aki esténként a járdára szaratja a kutyát, arra várhatnék. ha látom inkább odaszólok neki, hogy összeszedni kifogja? és átnyújtok egy zacsit. Ez sokkal kínosabb számára és lányos zavarába összeszedi. Igaz az öregebb korosztály ellenkezik, s abban a tudatban ringatja magát, hogy a közmunkás feladata, ha nincs kutyaszar, nincs munkája szegénynek... holt komoly, így belemondta az arcomba :) de ez egy szűk réteg...

A megfigyelésem alapján, ha elmegy valaki külföldre s betartja a szabályokat, az azért van, mert a többség betartja, idomul az ottani szokásokhoz, amikor visszajön, akkor azt tudja mondani, hogy más se tartja be,én minek? ez egy szelep, aminek segítségével leveszi, áthárítja a felelősséget a saját válláról, hogy miért nem úgy viselkedik... miközben külföldön a kukába dobja a szemetet, betartja a sebésséghatárt, 50 az 50 és nem 70, zebrán megy át, miközben hazajön 50 helyett min.60al megy, bárhol átsétál, és bárhol eldobja a taknyos zsepit, colás üveget...


Szegény kis karigeri mil…

#859440 walex

Szegény kis karigeri milyen ideges volt már, hogy nem oldják fel bp-i korlátozásokat, amivel ő maga is egyetértett és javasolta a bevezetését.

Érzi, hogy ez a vonat elment, nem nyert a helyzeten a balliberális bagázs, idegből nyomja a süketelést.

Ha a ballibsik így vergődnek, az jót jelent az országnak.

nem kell beugrani a libe…

#859439 Ibiza Előzmény: #859438

nem kell beugrani a liberalbolsevik propagandának ..ilyenek vagyunk mi magyarok.. én szoktam mondani miért vagytok olyanok timagyarok?
Egyrészt egy ország az olyan mint Te én vagy a többi, annak az eredője.
Most sokan eljátszák a " nem értem én ezeket az embereket" attitűdőt, és mindegy kivülről szemlélik a tőbbieket. Nem kisbarátom vastagon benne vagy.
Szánalmas kis klikkeket "elit" csoportokat hoznak létre ahol száll a lila köd, a felszopás, de végeredmény az. mindenki mennyire birka és bezzeg ők, majd ha megy haza a kocsijával és meghúzza a másik autót akkor aljasul elszalad, parkba teszi a szemetét majd elviszi valaki.. a kutyáját este a járdára szaratja, mert úgy sem látja senki.
Sokan eljátszák a kivülállást akik magas lóról nézik a birkákat..
vagy azokat akik nyüzsögnek a leértékelésekkor, de kőzben ő is ott lebzsel..

Ha elmész egy országba egyből elfogadod az ottani viselkedést, miért? vagy ha az tetszik akkor miért nem úgy csinálod itt?

Sokan ha kimennek osztrákokhoz egyből betartják a rendet.
De másképp is igaz, ha kimennek angolokhoz dolgozni egyből elfogadnak olyan körülményeket amiket itthol soha nem fogadnának el.

De fordtitva is igaz, ha idejönnek külföldiek egyből megváltoznak.