Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

végleg bezárt boltok

#870199 Ibiza Előzmény: #870195

ez a vállalkozás lényege, egyszer jön olyan aki mer lépni és harap egy nagyot, jönnek a gyors utánzók utána jön a gnúcsorda akiket már tömnek, jöhet a következő válság.

végleg bezárt boltok

#870195 TrendMan Előzmény: #870183

Hát én úgy nézem, ez egy helyismerettel nem rendelkező külföldi produktuma: Ezeknek a boltoknak a java szerintem már jóval a válság előtt bezárt, sok-sok éve.

Én inkább attól tartok, hogy biztos lesz sok étterem és kávézó, amelyek végleg bezárnak és senki nem mer majd a helyükre lépni, mert ki tudja nem-e jön egy hasonló válság, mint ez volt?

Pláne, ha a turizmus még jó darabig nem tér vissza.

végleg bezárt boltok

#870183 Koffein

sok bolt nem bírta, sőt a multik is zárják be a boltjaikat, nemrég jártam a deák környékén, a costa coffee is lehúzta a rolót, kiadó a helyiség, úgy hogy relatíve jó helyen volt az üzlethelyiség és van tőke a háttérben... gellértnél a starbucks is bezárt, kiadó a helyiség... szóval, átalakul a piac, új bérlők jönnek, vagy talán, ugyanazok visszabérlik, amint látják a fényt az alagút végén...

https://kepek.444.hu/2021/03/15/a-bezart-uzletek-fovarosa-lett-budapest-de-mar-eszre-sem-vesszuk

még több fotó

https://www.behance.net/gallery/114811441/Closed-F...

S O S fürdő Újbudán

#870031 TrendMan

Ez akkor mehetne a történelmi fekete humor topikba:

https://index.hu/kultur/2021/03/10/ismet-felepitik...

"A fürdő beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A millenniumra az épületegyüttes már Európa harmadik lelátogatottabb gyógyfürdőjének számított. Kelenföld nevét áhítattal ejtették ki a külföldi és belföldi reumások, akik a Ferenc József császár által nagyra tartott Karlsbadot már csak fingszagú pocsolyának és gombás lábvíztartónak minősítették. A nagy érdeklődés és forgalom miatt a századfordulón már menetrend szerinti villamosjáratokat (41-es, majd 63-as) is el kellett indítania ide a városvezetésnek, sőt ..."

"A tervgazdálkodás szellemében az egészségügyi intézményt a kórház alatti hőforrásokkal kezdték el fűteni, ami annak rendje és módja szerint két év alatt gajra is vágta az egész fűtésrendszert a csövekben lerakódott gazdag ásványisó-tartalma miatt."

"a felszín alatt hét méter mélyen megbújó források vagy elfolytak a civilizáltabb nyugat felé ..."

Kész csoda, hogy erről Moldova nem írt még semmit.

Az első nyert 50 mp-et, …

#869310 TrendMan Előzmény: #869294

Az első nyert 50 mp-et, második meg vele volt és ment utána vakon.

És tízből kilencszer bejön, extrém sport helyett jó ebben a nagy lezárásban.

Ilyenkor mindig feltesze…

#869294 Koffein Előzmény: #869293

Ilyenkor mindig felteszem a kérdést magamban, megérte?

Az első nyert 1 percet, a második jó indulattal is 10 másodpercet. Megérte?

járványhelyzet miatt nem szabad restaurálni

#868848 TrendMan

Budapesten egyre több épületet bontanak le, mert a járványhelyzet miatt most nem szabad restaurálni.

Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek

#867974 Ibiza Előzmény: #867970

nem voltam csajozógép. amit az élet adott azt köszönettel elfogadtam. Soha nem is számoltam mennyi nőm volt mert nem a darab számított. Adtam és kaptam. Bármilyen jó nő volt odamentem hozzá ha érdekelt. Amikor egy nővel voltam magas fokon égtem, akkor és ott csak őt szerettem. Nagy szabadságot adtam a nőknek, nem ragadtam rájuk. Ezt élvezték.
egyéjszakás kalandok, sokszor visszahívtak, időnként találkoztunk.
Volt aki férjhez ment és felhívott mennyire jó volt velem de már férjnél van és hűséges.

Volt akivel 1hét vagy egy hónap kapcsolat volt akkor nem volt más nő.
Ezeknek a nőknek megvolt a karrierjük vagy csak ki akartak próbálni valamit mielőtt hozzámennek a pasijukhoz.
Heti 2-3 alkalommal tudtam találkozni velük.
Ők sem én sem párt kerestem hanem egy partnert. végtelenül szeretem és tisztelem a nőket ezt nagyon élvezték. Rózsa vacsora romantika, végtelen szerelem, ezt szerették.
Megoszlott az időm a munka/pénzkeresés- család/barátok- nők és szórakozás. Jó volt szép volt..
Volt, hogy 60napot dolgoztam napi 12-14órát, időm sem lett volna másra. Mondjuk nem ez volt a jellemző de 10-20-05 napokat egyben napi 12-16órákat simán dolgoztam évente többször.

Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek

#867970 KawaBazsy Előzmény: #867969

Nem voltam csajozógép, nekem ilyen élményeim nincsenek.. Egy volt bnőmmel ismerkedtem meg discoban, de ahhoz is a haverom ment oda először. :-)

Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek

#867969 Ibiza Előzmény: #867967

csak egy kis emlék.
lementem a Várklubba, egyedül táncolt egy lányka, felkértem, nagyon beindult, a színpad mögé becsábítottam, aranyos volt, elment a barátnőivel, tanulniuk kellett. Gondoltam átnézek a Randevúba, lányok buliztak, egyiket elcsábítottam, mondta menjünk hozzá, nem messze lakik, jó volt, visszamentünk..mint kiderült másnap mentek esküvőre...nem árulta el ki a menyasszony.
Én még maradtam, volt még 3 lány egyik jó bőr volt a kettő átlagos, egyikre volt egy jelentkező, bedobtam egy trükköt a csúnyább lánynak udvaroltam hevesen, a jó bőr nem győzte produkálni magát, nem vettem róla tudomást, "nagynehezen" meghívtam egy italra és táncoltunk, másnap tőlem ment haza.

volt olyan tetszett egy leányka, hazaviszem taxival (általában hazavittem a lányokat) nem volt épp szabad a lakás sem nálam sem nála, beindultunk. Mondom a taxisnak menjen már el valahova egy fél órára...ketyeghet az óra és még adok rá... szép fél óra volt.

volt egy jó bőr, nálam magasabb hosszú combok, nyitva ajtó ablak..vidékről jött, mondta egy barátnőjével jött bulizni nála van látogatóban..előkerült..kiderült egy alacsony de formás kis lányka a barátnője..mondta vigyük vissza a szállóra utána hozzám mehetünk.. mondtam ok..elindultunk mondom egyszerűbb ha mindjárt hozzám megyünk hárman.. ők is meglepődtek.

Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek

#867967 KawaBazsy Előzmény: #867959

20 és 32 éves korom közt min. minden szombaton buliztam.. Kitomboltam magam, szép volt, jó volt.. :-)

Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek

#867959 Ibiza Előzmény: #867952

de hallgatom a nagy éjszakai kalandjaidat... voltak egyáltalán? :)


Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek

#867958 Ibiza Előzmény: #867952

átírtam, 79akart lenni, kamaszkortól jártam 70es években még gyerek.. a végén már kamasz.