Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#618370 macika Előzmény: #618363

nem néz meg itt senki semmit....

a bcash-t meg ne féltsd... otto bácsi pánerzsit olvasd végig

#618369 Zotya32 Előzmény: #618365

simán lehet, tegnap este beírtam pár dolgot, a tőkeemelés után 82% lesz a nyilvánosan ismert adatok alapján baráti kezekben... egy röfinél lesz 36%, ami felvásárlási ajánlat köteles.

#618366 Zotya32 Előzmény: #618359

várok egy keg 20-25 közötti árat, azt fogok venni, onnan csak pattan a 100 ft-os osztás/szorzás miatt

kockáztatni kell továbbra is mert otp 1%-os mozgással sosem jön vissza töredéke sem a pénznek.

állítólag 38 forinton ki…

#618365 Dr. ursi

állítólag 38 forinton kivezetik.

pletyka.

igaz ez ?

#618363 Mr_insider Előzmény: #618357

Igazad van abszolút, de lehet, hogy csak megnézik a piac első reakcióját vagy vmi ilyesmi...abban nem kételkedem, h az ország egyik legnagyobb brókercége, ha akarná ne tudná az árfolyamot megfogni....több ezer ügyfél stb stb...

#618359 Sly-- Előzmény: #618352

Látod, hogy jól döntöttél. Legalábbis most nézve.

Túl kell lenni rajta, másrészt bármikor vissza lehet venni, ha úgy alakul.

Pl., ha vettél volna reggel otp-t, mikor mondtam, már lett volna 50 Ft haszon azon is. (most már nem ajánlanám, de reggel várható volt, hogy meghúzzák Matolcsyra). Azt hitted, viccelek.:-))

Mozgatni kell a pénzt...

32, majd alatta a 30 Ft támasz lehet, amíg be nem jönnek az apportos részvények, ez pár hónap újabb semmittevés...

#618357 Zotya32 Előzmény: #618354

de ezt az esést nem kellett volna hagyni... ha a bizalom megszerzése a cél, akkor alá kellett volna állni, de ők ráerősítettek.. gondolom Böjthe-pakk egy kis szelete biztos repült, amit 25-ért jegyzett, most szórhatta 38-tól le 32-ig, aztán majd jegyez 30-ért, ha kell még neki...

simán meg kellett volna fogniuk 35-36-on, az is 10% körüli mínusz, az pont belefért volna a múlt alapján, mint pánikreakció.

#618354 Mr_insider Előzmény: #618352

nem hiszem, hogy ők húzzák le...miért húznák le? még nincs is a "kezükben" az a sok részvény, szóval szerintem amíg nem írják jóvá a számlán el se lehet adni...de lehet, hogy ebben nagyot tévedek...ha a pozitív szemléletet vesszük, akkor úgy kéne csinálniuk, hogy szépen emelkedjen folyamatosan és ne vagdalózva +20% +20% +20% os napok. mert az nem a stabilitás jelképe:D persze senki sem bánná, ha ez lenne, mert mihamarább a pénzéhez(vagy közelébe) juthatna. de ha itt nagy váltás van, akkor a bizalmat is helyre kell állítani....nem egyszerű ezt kisakkozni...

#618352 Zotya32 Előzmény: #618348

akkor nem így kellett volna csinálni.. ha már beapportálja, akkor reggel úgy kellett volna indítani, hogy kitépik 45-re, és megtartják felső limiten... erre most már a 33-at is lezúzták... sajnos ennek tényleg vége, megy le 6 ft-ra.

#618348 Mr_insider Előzmény: #618334

Ja, de nézzük csak meg. ehep: kvára senki se tudja mi értelme van a tőzsdén levésnek, se forgalom se semmi....ha már én mint Pintér Zoltán kitalálom vhogy, hogy tőzsdére viszem a tulajdonom( mint ahogy a normális európai hozzáállás diktálja) akkor vagy ugye, ahogy írtad a Wamslert viszem a tőzsdére és, max abba apportálom bele majd később ezeket a cégeimet vagy kinézek egy már eleve tőzsdén lévő céget, ami így vagy úgy, de ismert, OLCSÓ, könnyű felvásárolni, mert nagy a közkéz és azért lehet benne forgalmat generálni. namost mire a Wamsler a tőzsdén olyan cég lenne, ami forgalom képes, ismerik az emberek a nevét stb stb az sok idő... ezért kézenfekvő a második eset. azt én nem feltételezném,h a Bcash "gyakorolta" a régi apportokkal a dolgok menetét(a szokásos phylaxiás dolog), hogy akkor most már profin menjen a dolog, mégpedig, ahogy odaát írtam az apportok miatt..szerintem itt arról lehet szó(legalább is remélem),h Pintér a 100as listán előrébb akar kerülni,kvázi pénzt akar... mert valljuk be, ha nem az történik, mint a régebbi apportoknál, akkor a bizalom, ha igen lassan is, de helyre tud állni....(....) itt egy kollektív tulajdonos váltást láthattunk. az, hogy fehérgallérosak meg hát nem újdonság, mert ki nem az? OTP, MOL...a játékszabály ugyanaz: kell politikai barátság is a vezetőségbe lásd anno Pintér "Belügymin." Sándor az OTP vezetésében és kell kőkemény érdekérvényesítés is... persze várjuk ki a végét, de én szerintem ezek pénzt akarnak. hozzáteszem, amit íírtam SZVSZ=SZERÉNY VÉLEMÉNYEM SZERINT!!!!!!!!!!!!!!

#618339 macika Előzmény: #618334

az a lényeg hogy itt már régóta csak vagyonkezelés - magyarul ügyeskedés - zajlik

munka nincs, minek?

tőzsdézgetünk tőzsdézgetünk

#618336 Zotya32 Előzmény: #618320

ezeket sosem viszik tárgyalásra. egy büntetésük lehet, a hosszú, fájdalmas betegség, kínok közt élt élet.

"Szóóóval...SZVSZ a két …

#618334 Zotya32

"Szóóóval...SZVSZ a két vezetés közötti kapcsolat maximum annyi lehet( mivel a menedzsmentet mindig erős jogok és alapszabály védelmezi), hogy megdumálták a váltást, hogy ki kezdeményezte és, hogy jött fel az ugye nem nyilvános. ha jól megnézzük, akkor láthatjuk, h a B-cash elég sok apportot szolgáltatott(köztük egy ****a kreischbergi szállodát is, azt nézzétek meg). és ha vki, akkor egy cápa broki cég pénzt akar keresni, megkockáztatom, hogy az árfolyamnyereségen...azért a BDO-ban van bizodalmam az apportok értékét illetően...a kivezetést meg nem érzem logikusnak...fene se apportálna be 6 milliárdnyi vállalatot,h utána kivezesse. NÉzzetek ti is utána, de ugye a B-cashnek az elnöke meg fő tulaja egy Pintér Zoltán nevű ember, aki benne van a 100 leggazdagabban 20-30. hely körül. ha jól tudom ezeknek az embereknek a vagyonukat a cégeik értéke alapján ítélik meg... szvsz ez mind Pintér cége, tehát nem érhetnek keveset... szóval én emiatt nem a TP féle kispályás apportoknak érzem ezeket...bár mondom ez saját vélemény.

mr_insider"

nekem is eszembe jutott, logikusnak tűnt egy-két percig... ennyi erővel a wamslert behozhatta volna a bét-re normális úton. ráadásul ott van neki az ehep is.

ez már annyira szövevényes, hogy kívülálló már nagyon nehezen tudja értelmezni a lépéseket.

és a 2007-es tapasztalat meg ott van mindenkiben, így az első és legerősebb reakció, érzés, az, hogy megint ugyan az lesz a forgatókönyv.

#618320 Miguel Előzmény: #618308

Minden tiszteletem a Tiéd! :)

De anno 2006-ban mondtam, hogy a Brókernet tulajdonosok előbb-utóbb( ha már nem dől a lé) összeugranak.

Tavaly ez megtörtént---eltelt közben 6 év, igaz, de bejött a jóslat.

Mivel ezek hiénák, szerintem nem kell ennyit várni!

Borítani fog valaki, elhiheted!!Sokan vannak, agyilag nem mindegyik képes felfogni mi is történik!! Ha nem jön a zsé, akkor hogy mentse magát teríteni fog valaki!!!!

Már szerintem a következő névérték emelés/csökkentésnél látni fogják, kevesebb a pénz, nem forog már úgy a kerék mint régen...

A Böjthe pénz pedig benne van, és az hiányzik valakinek, valakiknek---de nagyon!!( eddig nem tudták kiszedni és ez az apportos sem adja nekik ki, nem vesz külső senki ebből!!!!)

Türelem, emberek!! Lesz olyan köztük akinek nem kell a tárgyalásra menni, mert viszik rá vezetőszíjon!!

Persze ha a másik verzsön jön be( kivezetés) akkor hiába várunk a terítésre, max valakiket bevarrnak pár évre....

"Sziasztok! Igen az egy …

#618308 Zotya32

"Sziasztok! Igen az egy valós forgatókönyv, azzal, hogy csinálnak egy névérték emelést( ellensúlyozva a sok darabszámot)majd egy apport(ok) leírással egybekötött névérték csökkentést.

A "nyereség" meg megy a nyereségalapba, ahonnan elvész...

Hihetetlen, hogy még egyszer megcsinálják!!

De a korsó addig koppan a kút kávához, míg eccccer eltörik!

Ugyebár ezen akciónál is lesz egy osztozkodás( a pénzt megpróbálják elosztani....reméljük valaki kevesellni fogja és..,..

:)

Miguel"

Miguel, itt már csak egy érdekkör maradt, ezek évek, évtizedek óta haverok, nem fognak veszekedni, csupa baráti céget apportáltak, pontosabban a saját kis cégeiket...

itt már nincs palota gumi, euro generál, műsor-hang, 3 cég 3 különböző részéről az országnak, ezek már mind-mind haveri kutyaszar...

#618305 Dmode Előzmény: #618303

lehet,de az élewtkedvemet elveszi ez az egész.

legálisan,nyilvánosan,nagyban azt csinálnak,amit akarnak.egyszerüen hihetetlen.

#618304 Zotya32 Előzmény: #618298

nemsokára kezdődik a maffiatalálkozó...

a másik már megy :)

kirázás? short vagy long hati? felvásárlás? tömés? itt már semmi nem biztos, csak a buda-cash / ehep bűnszövetkezet.

Kíváncsi vagyok, hogy (mire ez lefut, addigra lehullanak az első levelek ) a Cz-fém hány forinton tesz vételi ajánlatot a phylaxiára.