Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Zotya32

"Szóóóval...SZVSZ a két vezetés közötti kapcsolat maximum annyi lehet( mivel a menedzsmentet mindig erős jogok és alapszabály védelmezi), hogy megdumálták a váltást, hogy ki kezdeményezte és, hogy jött fel az ugye nem nyilvános. ha jól megnézzük, akkor láthatjuk, h a B-cash elég sok apportot szolgáltatott(köztük egy ****a kreischbergi szállodát is, azt nézzétek meg). és ha vki, akkor egy cápa broki cég pénzt akar keresni, megkockáztatom, hogy az árfolyamnyereségen...azért a BDO-ban van bizodalmam az apportok értékét illetően...a kivezetést meg nem érzem logikusnak...fene se apportálna be 6 milliárdnyi vállalatot,h utána kivezesse. NÉzzetek ti is utána, de ugye a B-cashnek az elnöke meg fő tulaja egy Pintér Zoltán nevű ember, aki benne van a 100 leggazdagabban 20-30. hely körül. ha jól tudom ezeknek az embereknek a vagyonukat a cégeik értéke alapján ítélik meg... szvsz ez mind Pintér cége, tehát nem érhetnek keveset... szóval én emiatt nem a TP féle kispályás apportoknak érzem ezeket...bár mondom ez saját vélemény.

mr_insider"

nekem is eszembe jutott, logikusnak tűnt egy-két percig... ennyi erővel a wamslert behozhatta volna a bét-re normális úton. ráadásul ott van neki az ehep is.

ez már annyira szövevényes, hogy kívülálló már nagyon nehezen tudja értelmezni a lépéseket.

és a 2007-es tapasztalat meg ott van mindenkiben, így az első és legerősebb reakció, érzés, az, hogy megint ugyan az lesz a forgatókönyv.